Ο Γιώργος Σαγιάς στον Σταυρό για το Νέο Πολεοδομικό Σχέδιο

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ
    Στην εσπερίδα που οργάνωσαν από κοινού οι πολιτιστικοί σύλλογοι της Δ.Ε. Σταυρού (σύλλογοι Σταυρού, Νέας Βράχας και Σ.Σ. Λειανοκλαδίου) παρευρέθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Πορτοκαλί»- Σύγχρονη Πόλη και στελέχη του συνδυασμού.
    Εκπρόσωποι φορέων και πολίτες ανέπτυξαν με επάρκεια και πληρότητα θέματα που αφορούν στην οικιστική ανάπτυξη του Σταυρού και στην αναθεώρηση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου και στάθηκαν κριτικά σε έως τώρα καθυστερήσεις και παραλείψεις.
    Ο Γιώργος Σαγιάς τόνισε πως η Δ.Ε. Σταυρού μπορεί να γίνει «το νέο σταυροδρόμι» της Λαμίας, στηλίτευσε την έλλειψη στρατηγικού σχεδιασμού εξαιτίας του οποίου «χιλιάδες περνούν μέσα από το Σταυρό μα κανείς δεν σταματά» και ανέδειξε ψηφίδες του ολοκληρωμένου προγράμματος της «Πορτοκαλί» Σύγχρονης Πόλης για το Σταυρό, σημειώνοντας πως βρίσκονται ανηρτημένες στο http://portokalilamia.blogspot.gr/ ώστε να μπορεί να αξιολογηθεί το πρόγραμμα του συνδυασμού από κάθε ενδιαφερόμενο. Έδωσε έμφαση στην κατασκευή εισόδου στην Δ.Ε. Σταυρού (μεταξύ Σ.Σ. Λειανοκλαδίου και Νέας Βράχας). Τέλος, σημείωσε την πολιτική της «Ανοιχτής Δημαρχίας» ώστε όλοι οι πολίτες να μπορούν να καταθέτουν τα αιτήματά τους χωρίς αποκλεισμούς και ενδιάμεσους μικροπολιτικούς.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη