Προσκλητήριο του Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ Λαμίας στους φιλάθλους για τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ


«Προσκλητήριο του Γ.Σ. ΝΗΡΕΑΣ Λαμίας ο κοινό εν όψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ για τον Προημιτελικό αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος Υδατοσφαίρισης»
Ως Δ.Σ. του Γ.Σ. «ΝΗΡΕΑΣ» Λαμίας, απευθύνουμε προσκλητήριο στον φίλαθλο κόσμο της πόλης, προσδοκώντας σε μία πανστρατιά που θα δημιουργήσει τις αναγκαίες συνθήκες για την διεκδίκηση μίας ακόμη διάκρισης. Η Φθιωτική πρωτεύουσα θα έχει την ευκαιρία να φιλοξενήσει στο κολυμβητήριο του ΑΤΕΙ Λαμίας τον Προημιτελικό αγώνα της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος Υδατοσφαίρισης. Σε αυτή την διοργάνωση ο Νηρέας Λαμίας, φιλοδοξεί να γίνει η πρώτη επαρχιακή ομάδα που θα προκριθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Final Four του Κυπέλλου Ελλάδος.
Αυτή τη φιλοδοξία, καλούμε όλους εκείνους  που περιβάλλουν την οικογένεια του συλλόγου, να βοηθήσουν τους αθλητές να την μετουσιώσουν σε πράξη και να αποδείξουν ότι η καρδιά του Νηρέα συνεχίζει να χτυπάει δυνατά, στους ρυθμούς του οραματικού διακυβεύματος. Εκείνου της κατοχύρωσης της ομάδας στην ελίτ της εγχώριας υδατοσφαίρισης. Με την καρδιά αλλά και το μυαλό προσηλωμένα στη νίκη ο Νηρέας προσέρχεται πλήρης, έτοιμος να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της επερχόμενης αναμέτρησης και σας περιμένει όλους στο πλευρό του, την Τετάρτη 26/03/14, στις 18:00 (6 το απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Κολυμβητηρίου του ΑΤΕΙ Λαμίας.
Περισσότερες  Πληροφορίες :

Στα γραφεία του Γ.Σ. "ΝΗΡΕΑΣ" Λαμίας, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Λαμίας, Ερυθρού Σταυρού 1
Στο τηλ. 22310 52502
Στην ιστοσελίδα της ομάδας http://www.nireaslamias.gr/
Στη σελίδα του Συλλόγου στο Facebook 
Στο λογαριασμό της ομάδας στο Twitter 


Εκ του Γρ. Τύπου & Επικοινωνίας

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη