Το LamiaTimes.gr στο πλευρό του «Χαμόγελου του Παιδιού»: Στον κόσμο του Χαμόγελου η ζωή των παιδιών δεν είναι παιχνίδι. Είναι δράση.

Το LamiaTimes.gr στο πλευρό του «Χαμόγελου του Παιδιού»: Στον κόσμο του Χαμόγελου η ζωή των παιδιών δεν είναι παιχνίδι. Είναι δράση.

Το LamiaTimes.gr συμβάλλει με το δικό του τρόπο στη δράση και τον αγώνα «του Χαμόγελου του Παιδιού», στο πλαίσιο της τεράστιας πανελλαδικής προσπάθειας που καταβάλει καθημερινά  για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών, που βρίσκονται σε ανάγκη και των οικογενειών τους.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», χάρη στη συμβολή των πολιτών, το 2013 στήριξε 63.299 παιδιά και τις οικογένειες τους σε θέματα διαβίωσης, υγείας και άμεσης επέμβασης.

Στο «Χαμόγελο του Παιδιού» και με στόχο αφενός την ενημέρωση των πολιτών για το σύνολο των δράσεών τους πανελλαδικά, αφετέρου την κινητοποίησή τους, σχεδίασαν και υλοποιούν μία νέα καμπάνια με τίτλο: «Στον κόσμο του Χαμόγελου η ζωή των παιδιών δεν είναι παιχνίδι. Είναι δράση.»

Θεωρήσαμε λοιπόν υποχρέωσή μας, μπροστά στο τιτάνιο ανθρωπιστικό έργο του «Χαμόγελου» και των ανθρώπων του, να ανταποκριθούμε άμεσα στην πρόσκλησή τους και να αναρτήσουμε συγκεκριμένο banner στο site μας, LamiaTimes.gr, απ’ όπου οι αναγνώστες μας θα έχουν πρόσβαση στην ιστοσελίδα του, για να στηρίξουν και εκείνοι με τη σειρά τους την μοναδική αυτή προσπάθεια.

Δείτε τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε κι εσείς να συνδράμετε στο «Χαμόγελο του Παιδιού» ΕΔΩ: http://www.hamogelo.gr/46.1/Sthrixte-mas

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη