Λαμία: Επιχείρηση περισυλλογής και απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων την Πέμπτη 3 Απριλίου


Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος - Τοπικής & Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Λαμιέων, στην προσπάθεια της για την εξάλειψη των εστιών ρύπανσης που δημιουργούν τα εγκαταλελειμμένα οχήματα σε δρόμους και σε γειτονιές του Δήμου μας, από αύριο Πέμπτη 3 Απριλίου 2014 θα ξεκινήσει την περισυλλογή και απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων οχημάτων που έχουν καταγραφεί και έχει ολοκληρωθεί η προβλεπόμενη από τη νομοθεσία διαδικασία απόσυρσή τους.
Συγκεκριμένα, η επιχείρηση περισυλλογής και απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων οχημάτων θα αρχίσει την Πέμπτη 3 Απριλίου ώρα 09:00 το πρωί, από την οδό Παπαγεωργίου στα Γαλανέϊκα, στην συνέχεια στην οδό Μακροπούλου, στην οδό Ξενοφώντος κ.α. και θα συνεχιστεί και τις επόμενες ημέρες μέχρι την ολοκλήρωση απομάκρυνσης των καταγεγραμμένων οχημάτων.
Παράλληλα, καλούνται οι δημότες που έχουν στην κατοχή τους επιβατικό ή φορτηγό αυτοκίνητο έως 3,5 τόνους, που βρίσκεται στο τέλος του  κύκλου ζωής του ή που έχουν αντιληφθεί στην περιοχή τους κάποιο εγκαταλελειμμένο όχημα επικίνδυνο για την δημόσια υγεία και ασφάλεια, να επικοινωνήσουν με το Δήμο Λαμιέων, προκειμένου να γίνουν όλες οι απαραίτητες νόμιμες ενέργειες με σκοπό την απόσυρση  και την μεταφορά του  οχήματος σε οργανωμένο κέντρο επεξεργασίας.
Τρόποι επικοινωνίας:
·         Μέσω τηλεφώνου αυτόματης 24ωρης εξυπηρέτησης – IVR - 2231035935.
·         Με τηλεφωνική επικοινωνία στο αρμόδιο Γραφείο, υπεύθυνος κ.Μπότσης Δ. τηλ.: 2231034078
·         Διαδικτυακά μέσω της ιστοσελίδας www.lamia.gr με την υποβολή αιτήματος- καταγγελίας
·         Με ταχυδρομική αποστολή σχετικού αιτήματος προς: Δ/νση Περιβάλλοντος – Τοπικής και Αγροτικής Ανάπτυξης οδός Φλέμιγκ & Ερ. Σταυρού Λαμία, Τ.Κ. 35100.


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη