Χωρίς ΕΘΝΙΚΗ ομοψυχία ΕΘΝΙΚΕΣ γκάφες

Χωρίς ΕΘΝΙΚΗ ομοψυχία ΕΘΝΙΚΕΣ γκάφες
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

Με αφορμή το θέμα της κυρίας Σουλεϊμάν, η απορία είναι μήπως τελικά πετύχουμε να αντιμετωπιζόμαστε στην Πατρίδα μας ως ΜΙΑ από τις πολλές «μειονότητες» και καταφέρουμε τελικά να εξυψωθούμε τόσο ώστε επιτέλους να αντιμετωπίζεται και η «μειονότητα των Ελλήνων» εδώ, κατά ισότιμο τρόπο και πετύχουμε και εμείς ίσα δικαιώματα με κάθε άλλη μειονότητα είτε εθνική είτε μόνο θρησκευτική και ως «μειονότητα» να αντιμετωπιζόμαστε εσωτερικώς και διεθνώς. Άντε και ολίγον καλύτερα ως ... «ιθαγενείς», αν δεν έχουμε την τύχη «ιθαγενών πληθυσμών των ... αβορίγινων Αυστραλίας». Είχα δημοσιεύσει την προσωπική μου θέση ότι θα είμαστε ΕΔΩ «μειονότητα 3 εκατομμυρίων Ελλήνων» αλλά ... μετά από 30 χρόνια. Θα τα καταφέρουμε ίσως να αποκτήσουμε «νοοτροπία μειονότητας» πολύ νωρίτερα.
Εντάξει, την κυρία Σουλεϊμάν δεν ήξεραν αν και ποιοι την ήθελαν ή όχι, αλλά τον ... Γλέζο δεν τον ήξερε κανένας της Αριστεράς ή της Δεξιάς στο εσωτερικό και εξωτερικό, ή μήπως ακριβώς γι’αυτό δεν τον ήθελε το ... «εξωτερικό» και επιστρατεύτηκε μόνο κατά το «ανάγκα και θεοί πείθονται» μετά το πρόβλημα που η «λύση του» θα τραβήξει σε μάκρος από τώρα, αλλά άγνωστο πώς.
Και ο «Κύριος...πέστε ότι τη σημαία την πήρε ο ... αέρας» στο γκρίζο Αιγαίο μάς κάνει τώρα «Εθνικό Φροντιστήριο αντίστασης σε ... ξένους» και το ποιος «προσκυνά τον Ερντογάν και τις εντολές του»; Την ίδια στιγμή που ο ... «ομοτράπεζός του στο ... μαζί τα φάγανε της ίδιας Κυβέρνησης» είναι Υπουργός Εξωτερικών ως ... «Κύριος μόνιμο ΧΑΡΑΤΣΙ» για να μην ξεχνάμε τις ΡΙΖΕΣ ΣΟΥΛΤΑΝΑΤΟΥ και υποτέλειάς μας;
Ενώ στο Υπουργείο ΕΘΝΙΚΗΣ Άμυνας, ο άλλοτε κατ’ονομασίαν «κ. Τίποτα» έκλεινε τον «κύκλο της Ν.Δ.», επειδή έφτιαχνε Εκείνος ως ... Μεγάλος δικό του κόμμα. Για να ξαναγυρίσει όμως στο ΙΔΙΟ αφού το υπέσκαψε, για να λάβει ως «ανταμοιβή» Αξιώματα; Ποια αξιοπιστία, ποια συνέπεια, ΠΟΙΩΝ; Αλλά και ΠΟΙΑ ΕΘΝΙΚΗ Πολιτική ή Πολιτική επί ΕΘΝΙΚΩΝ Ζητημάτων εκ των προτέρων ΓΝΩΣΤΗ και ψηφισμένη από τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ Λαό, όταν ΕΘΝΙΚΕΣ Εκλογές για ΤΟΥΤΗ την Κυβέρνηση, για ΤΟΥΤΗ τη Βουλή ΔΕΝ έγιναν, αλλά έγινε ΜΟΝΟ Δημοψήφισμα (ένα ναι ή όχι, σε ΕΝΑ μόνο βασικό ερώτημα) «Ναι ή Όχι στην ευρωζώνη;» Τούτη η Βουλή είναι μόνο διορισμένη με ΛΙΣΤΑ και με βουλευτές ακόμα και με «δανεικές ψήφους άλλων Νόμων» που ούτε τη φωτογραφία τους δεν ήξεραν. Και μόνο σε ... ευρωβουλευτές είναι «συμμετοχή λαού», ενώ για τους βουλευτές αρκεί «λίστα», δεν χρειάζεται ψήφος λαού και «πέρα βρέχει»; Και επειδή κανένας δεν αντέχει τον κατά Σύνταγμα τίτλο «Αντιπρόσωποι του ΕΘΝΟΥΣ», ουδείς τον χρησιμοποιεί, αρκεί μόνο το «βουλευτής-βουλευτίνα» ή έστω το «εκπρόσωπος ... λαού...».
ΕΘΝΙΚΕΣ εκλογές δεν έγιναν και γι’αυτό σε κανέναν Τομέα εσωτερικής ή εξωτερικής Πολιτικής και προβλημάτων δεν έχουμε ενημερωθεί, ούτε έχουμε, με Συνείδηση ΕΘΝΟΥΣ, επιλέξει άλλο από «ευρωζώνη και πλεόνασμα ... διατήρησης αξιωμάτων και ίδιας νοοτροπίας», με ΜΟΝΟ θυσίες Λαού και Έθνους, και ΜΟΝΟ προς διάσωση «εκληματιών και μιζαδόρων οποιασδήποτε Λίστας».
Ας ρίξουμε λοιπόν, τους τόνους σε «τέτοια θέματα» αλλά ΟΛΟΙ, και «βλέποντας και κάνοντας κάθε φορά». Αλλιώς, οι «συνευρισκόμενοι Υποψήφιοι Περιφερειάρχες στη Λαμία» ας στείλουν ΚΟΙΝΟ ΨΗΦΙΣΜΑ από την Αυτοδιοίκηση για μία πράγματι ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, με Ενότητα Ψυχής, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε οποιοδήποτε ΕΘΝΙΚΟ μας Ζήτημα προς ... κάθε κατεύθυνση. Ίδωμεν. Μακάρι να μη συνεχίσουν ΟΛΟΙ οι αρχηγοί τις ΕΘΝΙΚΕΣ μας γκάφες, που πληρώνει όμως μόνο με ΘΥΣΙΕΣ του ο Λαός ή και το Έθνος.
(Επαναφέρω και το άρθρο με τίτλο «Ιστορία και αξιοπρεπής φιλία λαών».)

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη