Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Λαμία

Συνελήφθησαν δύο (2) άτομα για ναρκωτικά στη Λαμία
Κατασχέθηκαν -10- γραμμάρια ηρωίνης και μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης
Συνελήφθησαν, χθες (04-04-2014) το βράδυ και σήμερα (05-04-2014) πρώτες πρωινές ώρες στη Λαμία, από αστυνομικούς του τοπικού Τμήματος Ασφαλείας, δύο (2) άτομα και συγκεκριμένα ένας 53χρονος ημεδαπός και ένας 20χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, χθες το βράδυ, μετά από αξιοποίηση στοιχείων, οι αστυνομικοί διενήργησαν έλεγχο στον 53χρονο, όπου στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε, ποσότητα ηρωίνης, βάρους (10) γραμμαρίων.
Στη δεύτερη περίπτωση, σήμερα πρώτες πρωινές ώρες, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε από τους αστυνομικούς στον 20χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε, μία νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, καθαρού βάρους (0,1) του γραμμαρίου.
Σε βάρος των δύο συλληφθέντων σχηματίσθηκαν σχετικές ποινικές δικογραφίες, ενώ ο 53χρονος θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη