Η οικονομολόγος Άγλη Παπαχρήστου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα

Η οικονομολόγος Άγλη Παπαχρήστου υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα θα είναι η οικονομολόγος  Άγλη Παπαχρήστου. Σε δήλωσή του ο Δημήτρης Κελάφας τόνισε: «Με όπλο την αγάπη της για την πόλη μας, η Άγλη Παπαχρήστου  αποφάσισε να στηρίξει το κίνημά μας και να γίνει μέρος της μεγάλης μάχης που θα δώσουμε στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. Το Περιστέρι είναι η πόλη που γεννήθηκε και οραματίζεται ένα καλύτερο μέλλον για τους συμπολίτες της. Η Άγλη είναι ένας άνθρωπος με ισχυρούς στόχους και φιλοδοξίες αλλά και αξίες για τη ζωή. Έχει πραγματοποιήσει λαμπρές σπουδές και διαπρέπει στον επαγγελματικό στίβο.  Οι γνώσεις, οι ικανότητές της και η εμπειρία της θα μας είναι ανεκτίμητα εφόδια στον ευγενή αγώνα που δίνουμε για το Περιστέρι. Θα είναι υποψήφια με την παράταξή μας, διότι οι προσδοκίες της για την πόλη μας αγγίζουν τις δικές μας. Είναι έτοιμη να παλέψει μαζί μας για να δημιουργηθούν νέες βάσεις και γερά θεμέλια στο Περιστέρι μας».
Ακολουθεί επιστολή της κ. Παπαχρήστου:
Αγαπητοί φίλοι και φίλες
Γεννήθηκα στο Περιστέρι (Λόφος Αξιωματικών). Είμαι πτυχιούχος των Οικονομικών Επιστημών της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές (Master) στη Δημόσια Πολιτική και Διοίκηση του Οικονομικού  Πανεπιστημίου Αθηνών και  μιλάω αγγλικά και γαλλικά. Εργάζομαι στον  Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων  (Ο.Γ.Α.). Από τα παιδικά μου χρόνια οι γονείς μου Αλεξάνδρα και Γιάννης (παλαιός ποδοσφαιριστής του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ), καθώς και ο παππούς μου ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ, με ανέθρεψαν με τις αρχές της οικογένειας, της πατρίδας, της θρησκείας, της δημοκρατίας, της αξιοκρατίας, της τιμιότητας και της συνέπειας,  τις οποίες ακολουθώ  και εφαρμόζω στη διάρκεια της πορείας της ζωής μου μέχρι σήμερα.
Συμμετέχω στις εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 με το συνδυασμό του  Δημήτρη  Κελάφα, το έργο του οποίου τον κατατάσσει στους ανθρώπους με ήθος, εντιμότητα, ειλικρίνεια και με προοδευτικές ιδέες για το Περιστέρι.
 Φίλες και Φίλοι,
-Επειδή τα προβλήματα της πόλης μας είναι πολλά και σε όλους μας γνωστά,
-Επειδή οι καιροί δεν επιτρέπουν σπατάλες και έργα βιτρίνας,
-Επειδή ΜΑΖΙ μπορούμε να  αλλάξουμε τα κακώς κείμενα και να διαμορφώσουμε τα γεγονότα και το μέλλον μας όπως μας αξίζει,
-Επειδή ο συνδυασμός «ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ-ΑΝΑΤΡΟΠΗ» του Δημήτρη Κελάφα έχει τη ΔΥΝΑΜΗ και ΜΠΟΡΕΙ.
Ελάτε μαζί μας, ώστε με τη ψήφο και τη συμπαράστασή σας να δώσουμε μαζί τις λύσεις στα σοβαρά  και χρόνια  προβλήματα του Δήμου  μας με έργα ουσίας και όχι εντυπωσιασμού, με σεβασμό στο περιβάλλον και  αγάπη στον άνθρωπο.
  
Με εκτίμηση
ΑΓΛΗ  (ΑΓΛΑΪΑ)  ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ


Περιστέρι 2 Απριλίου 2014
Γραφείο Τύπου

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη