Η Γεωργία Παυλίδη-Ντρε υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το Δημήτρη Κελάφα

Η Γεωργία Παυλίδη-Ντρε υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το Δημήτρη Κελάφα
      
Οι αξίες της για την ζωή, η μαχητικότητά της, ο σεβασμός για τους συμπολίτες της και η αγάπη της προς όλα τα παιδιά του Περιστερίου αποτελούν τους βασικούς παράγοντες που προέτρεψαν την Γεωργία Παυλίδη–Ντρε να τιμήσει με την παρουσία της τον αγώνα του Δημήτρη Κελάφα στις εκλογές του Μαΐου ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος. Είναι παλιά αθλήτρια του χάντμπολ.  Η ενασχόληση με τα κοινά την γοήτευσε από πολύ νωρίς, όταν εξελέγη πρόεδρος του 15μελούς των σχολείων της αλλά και μετέπειτα όταν άρχισε να δίνει αγώνες με τον Σύλλογο Τριτέκνων Περιστερίου και το Γ.Σ. Περιστερίου. Έχει σπουδάσει «Τεχνικός Φαρμάκων, Καλλυντικών και Παρεμφερών Προϊόντων» και εργάζεται ως εισηγήτρια στο Περιφερειακό Υποκατάστημα Συντάξεων Αθηνών στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ.

Ο Δημήτρης Κελάφας δήλωσε: «Είναι σπουδαίο να έχουμε στην ομάδα μας ανθρώπους σαν την Γεωργία Παυλίδη–Ντρε που διαθέτει το αίσθημα ευθύνης, προσφοράς και δημιουργίας προς τα παιδιά του τόπου μας. Το Περιστέρι έχει ανάγκη από την δύναμη και την μαχητικότητά της. Θέλουμε τέτοιοι άνθρωποι με δημιουργικές αγωνίες να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της κοινωνίας και της πολιτικής, να είναι πρωταγωνιστές. Είμαστε έτοιμοι να δημιουργήσουμε μαζί νέα δεδομένα για την πόλη μας, δίνοντας έμφαση στην διατήρηση των αξιών και χαρίζοντας ένα καλύτερο μέλλον στα παιδιά μας».

Σε δήλωσή της η κ. Γεωργία Παυλίδη-Ντρε ανέφερε: «Από το 2009 και έως σήμερα είμαι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ και Ταμίας του Συλλόγου Τριτέκνων Περιστερίου και Περιχώρων. Έχοντας μεθοδικότητα, αναλυτική και ορθολογική σκέψη, μέσα απ’ αυτό το σύλλογο παλεύω να αναδείξω την ιερότητα, τις αξίες μα πάνω απ όλα τις δυσκολίες της οικογένειας!!!!!!!  
Μεγάλη μου αγάπη τα παιδιά και ο αθλητισμός (ως παλιά παίχτρια handball) και αυτοί ήταν οι λόγοι που με οδήγησαν στο να  ασχοληθώ και με το μεγάλο αυτό κομμάτι που λέγεται Γ.Σ. Περιστερίου και να είμαι εκλεγμένο μέλος του ΔΣ από τον Μάιο του 2012 έως σήμερα, δίνοντας μου έτσι την ευκαιρία να προσφέρω στο Περιστέρι χειροκροτώντας τον αγώνα και τις αγωνίες των παιδιών.
Οι αξίες της ζωής μας προκύπτουν από την ανάγκη μας να συναναστρεφόμαστε με άλλα άτομα, να συνυπάρχουμε αρμονικά, με σεβασμό ο ένας απέναντι στον άλλον, με υπομονή, υπευθυνότητα και αγάπη.
Επέλεξα  να ασχοληθώ με τα κοινά, ύστερα από πρόταση του κ. Δημητρίου Κελάφα υποψηφίου Δημάρχου, την οποία θεωρώ τιμητική για μένα και τον ευχαριστώ. Είναι ένας άνθρωπος με όραμα για το Περιστέρι, τον εκτιμώ, τον σέβομαι και τον πιστεύω!!!!!
Ξέρω ότι στο πλάι του μπορώ ελεύθερα να μάχομαι, να δημιουργώ και να προσφέρω στην πόλη μας, στο Περιστέρι μας».

Η Γεωργία Παυλίδη-Ντρε είναι παντρεμένη από το 1999 με τον Γιώργο Ντρε και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά τον Τηλέμαχο, τον Κωνσταντίνο και τη Μαρία-Νεφέλη.


Περιστέρι 10/4/2014
Γραφείο Τύπου

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη