Ποιοι θα έρθουν στο Salomon Lamia City Trail;

Salomon Lamia City Trail: Ένας αγώνας που πρώτη φορά γίνεται στην Ελλάδα. Εδώ οι συμμετέχοντες θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για μια ανάβαση στο κάστρο της Λαμίας και τρέξιμο σε σκαλιά, σε δρόμους της πόλης, σε στενά, σε ιστορικά κτήρια, αλλά και σε λόφους, αλσύλια και μονοπάτια του περιαστικού της ιστού. Ένας αγώνας - αφορμή που θα αναδείξει με τον πρωτότυπο αυτό τρόπο την πολιτιστική κληρονομιά της πόλης μας, της Λαμίας, και που θα γίνει στις 11 Μαϊου.

Θα έχει και αυτή η αγωνιστική δρομική δραστηριότητα δύο αγώνες, έναν 22 χιλιομέτρων για τους πιο έμπειρους και άλλον μικρότερο 7 χιλιομέτρων για όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο ενόψει της υλοποίησης μιας ενδόμυχης επιθυμίας τους να αλλάξουν τρόπο ζωής και να είναι πιο κοντά στη φύση.
Μαζί σας θα βρίσκονται τα μεγαλύτερα ονόματα του τρεξίματος στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος, ο Νίκος Κοστόπουλος, ο Αλέξανδρος Φωτιάδης, ο Γιώργος Διαλεκτός, Σταύρος Στεφανής,ο Σλαβομίρ Μάτρας, ο Κώστας Δρόσος. ο Γιώργος Βαλαβάνης, η Μαρία Μαλάι κ.α. θα είναι εκεί. Εσείς;







Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη