Ανοιχτός διάλογος του Κώστα Μπακογιάννη με τους πολίτες στη Λιβαδειά

Ανοιχτός διάλογος του Κώστα Μπακογιάννη με τους πολίτες στην Λειβαδιά
Προσκλητήριο συμμετοχής και ενεργούς συμβολής όλων των πολιτών, και ιδίως των νέων, στο καινούργιο ξεκίνημα που σχεδιάζει για την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδα, απηύθυνε ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας το βράδυ της Τρίτης 13 Μαίου στην Λειβαδιά.
Στην τελική ευθεία για τις εκλογές της Κυριακής ο επικεφαλής του συνδυασμού «Αλλάζουμε. Στην καρδιά της Ελλάδας» συνεχίζει τον διάλογο με τους πολίτες και στους πέντε νομούς που απαρτίζουν την Περιφέρεια.  
Ψηφίζουμε το μέλλον
«Την Κυριακή πίσω από το παραβάν, μακριά από κουβέντες καφενείου και παιχνίδια εξουσίας, παίρνουμε  απόφαση για το μέλλον» ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης, επισημαίνοντας ότι το μέλλον μπορεί να κερδηθεί με συνεργασία, συνεννόηση, πρόγραμμα και μεθοδική δουλειά.
Ζήτησε από τους Βοιωτούς να συμμετάσχουν στην προσπάθεια για την ανατροπή και το καινούργιο και τους διαβεβαίωσε για την δική του αποφασιστικότητα να το πετύχει.
«Αν θέλετε μια από τα ίδια, δεν είμαστε εμείς η επιλογή σας. Αν θέλετε να σπάσουμε αβγά, να κάνουμε  υπερβάσεις, να έρθουμε σε ρήξη με τον παλαιοκομματισμό και τα συμπτώματα του, τα συμφέροντα και τα προβλήματα, εμπιστευτείτε εμάς» σημείωσε χαρακτηριστικά.
Δίνοντας με σαφήνεια το στίγμα των προσωπικών του επιλογών αλλά και των συνεργατών του είπε «Κομίζουμε νέα νοοτροπία, νέα αντίληψη για τα κοινά, επιμένουμε να μιλάμε για τα πραγματικά προβλήματα. Οι άνθρωποι του συνδυασμού μας δεν είναι εδώ για την καρέκλα. Είναι εργάτες της τοπικής αυτοδιοίκησης».
Αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού, που γεννήθηκε από το όραμα για ανάπτυξη και δίνει μια υπεύθυνη και ρεαλιστική λύση σε αληθινά προβλήματα .
Κάλεσε εκ νέου θεσμικούς φορείς και μεμονωμένους πολίτες να συμμετέχουν με προτάσεις, ιδέες στη δημοκρατική διαβούλευση που θα είναι συνεχής και απροκατάληπτη. 
Μιλώντας για τα χτυπήματα κάτω από τη μέση που δέχεται στη διάρκεια αυτού του προεκλογικού αγώνα εξήγησε, ότι είναι συνειδητή επιλογή και όχι αδυναμία το γεγονός ότι αρνείται να απαντήσει.
«Γιατί εμείς οι ίδιοι πρέπει να αλλάξουμε. Πρέπει να κομίσουμε την αλλαγή που θέλουμε όλοι να δούμε αύριο στον τόπο μας, στη Στερεά Ελλάδα αλλά και στην ίδια τη χώρα» τόνισε χαρακτηριστικά.
Ο κ. Μπακογιάννης  αναφέρθηκε στην αξία που έχουν οι εκλογές, καθώς  αποτελούν όχι μόνο την κορύφωση της δημοκρατίας αλλά και την μεγαλύτερη δυνατότητα που έχουν οι πολίτες να αποφασίζουν οι ίδιοι για το μέλλον τους. 
Όπως σημείωσε  η ψήφος την Κυριακή είναι απόφαση για το μέλλον.
«Στέλνουμε μήνυμα σιγουριάς και αυτοπεποίθησης και μήνυμα σε όλους αυτούς που μας πλήγωσαν, που μας έφεραν εδώ» είπε ο κ. Μπακογιάννης.
Ξεχωριστό προσκλητήριο απηύθυνε στους νέους, για τους οποίους όπως είπε αποτελούν «την πιο μορφωμένη και ‘ευρωπαϊκή’ γενιά που έχει πατήσει τα ελληνικά χώματα» αλλά  είναι καταδικασμένη να ζήσει χειρότερα από την προηγούμενη.
«Αυτή η γενιά με τη στήριξη των μεγαλύτερων, με τη στήριξη τον γονιών μας έφτασε ως εδώ. Αυτή η γενιά θα κάνει την ανατροπή, αυτή η γενιά θα αλλάξει την Περιφέρεια Στερεάς. Στις 18 αλλάζουμε» κατέληξε ο κ. Μπακογιάννης.
Οι πολίτες της Λειβαδιάς στο διάλογο που ακολούθησε ανταποκρίθηκαν στο προσκλητήριο του Κώστα Μπακογιάννη εκφράζοντας τις προτάσεις και τους προβληματισμούς τους.  
Το βράδυ της Τετάρτης 14 Μαΐου θα βρίσκεται στην Άμφισσα, την Πέμπτη 15 στη Χαλκίδα και την Παρασκευή 16 Μαΐου σε Καρπενήσι και Λαμία.    



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη