Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στη Χαλκίδα, για ναρκωτικά

Συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα σε περιοχές της Χαλκίδας, μετά από ελέγχους που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση των ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες (09-05-2014) μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, σε διάφορες περιοχές της Χαλκίδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται καθημερινά για την καταπολέμηση της διάδοσης των ναρκωτικών, συνολικά τέσσερα (4) άτομα και συγκεκριμένα τρεις ημεδαποί, ηλικίας 42, 35 και 34 ετών, καθώς και ένας 29χρονος υπήκοος Αλβανίας, οι οποίοι κατηγορούνται για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα στην πρώτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το απόγευμα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας στον 42χρονο και στον 35χρονο, κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού και κατασχέθηκαν, δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης , συνολικού μεικτού βάρους (2,4) γραμμαρίων.
Στην δεύτερη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε αργά χθες το απόγευμα στον 29χρονο, από αστυνομικούς επίσης της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο (2) αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα ηρωίνης , συνολικού μεικτού βάρους (0,6) του γραμμαρίου, καθώς και ένα φαρμακευτικό δισκίο, για την αγορά του οποίου απαιτείται ιατρική συνταγή.
Στην τρίτη περίπτωση, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε χθες το μεσημέρι στον 34χρονο από αστυνομικούς της Β’ ΔΙ.ΑΣ. Ευβοίας, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης, μεικτού βάρους (0,3) του γραμμαρίου.
Οι συλληφθέντες, με τις σε βάρος τους σχηματισθείσες δικογραφίες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη