Συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα στο Φεστιβάλ Οίτης 2014 - Χώρα, Λελέικα Υπάτης


ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014
ΤΟΠΟΣ ΤΕΧΝΩΝ ΧΩΡΑ, ΛΕΛΕΪΚΑ ΥΠΑΤΗΣ

Ο Σωκράτης Μάλαμας βάζει τη δική του σφραγίδα στον ¨Χάρτη¨ των καλοκαιρινών συναυλιών και ξεκινά το μουσικό του ταξίδι, που περιλαμβάνει σταθμούς από μια πορεία τριάντα χρόνων. Και αυτό το καλοκαίρι θα περιπλανηθεί με τον δικό του αυθεντικό τρόπο σε μουσικά σταυροδρόμια, όπου συναντώνται η Ανατολή κι η Δύση, τα λαϊκά με τα ροκ ακούσματα.

Αυθεντικός και πηγαίος όπως πάντα, ο Σωκράτης Μάλαμας ξέρει να δημιουργεί συναυλίες που θυμίζουν σε ένταση, ρυθμό και συναίσθημα ρoκ live, ρεμπέτικες βραδιές αυθεντικών μαστόρων της μουσικής, αυθόρμητα γλέντια παρέας. Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται με πολλά κέφια και με έναν ολοκαίνουργιο δίσκο, τον ¨Χάρτη¨. Τα νέα τραγούδια πατούν σε δρόμους λαϊκούς, αλλά περνούν μέσα από ηλεκτρικά μονοπάτια με οδηγό τις ερωτικές μπαλάντες και τον κοινωνικό στίχο να παραμονεύει υπόγειος και δυνατός.

Απρόβλεπτος, τολμηρός και ¨ανοιχτός¨ στον αυθορμητισμό και την έμπνευση της στιγμής, εμφανίζεται στη σκηνή χωρίς πρόγραμμα και ¨πρέπει¨. Ο Σωκράτης Μάλαμας έχει βρει τα συστατικά εκείνα που κάνουν τις βραδιές αξέχαστες…
Προπώληση στο video SPOT SEVEN πλ.Λαού τηλ 2231066320
Γενική είσοδος 12 €
Για το Σύλλογο Αποφυλακισμένων Λαμίας

info:
Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014
Τόπος τεχνών Χώρα, Λελέικα  Υπάτης
 Ώρα 21.00
Προπώληση εισιτηρίων (12 ευρώ) στο video spot SEVEN της πλατείας Λαού (τηλ 2231066320)
Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 2231051075 ή στο 6936995142.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη