Δείτε γιατί οι φανέλες των παικτών της Ουρουγουάης είναι απίστευτα στενές

Το αθλητικό υλικό που χρησιμοποιούν οι παίκτες της Ουρουγουάης στο Παγκόσμιο Κύπελλο, περιλαμβάνει υπερβολικά στενές φανέλες, πράγμα που έχει προκαλέσει τα σχόλια των χρηστών του διαδικτύου.

Η εταιρεία Puma που ντύνει, εκτός από την Ουρουγουάη, την Ιταλία, καθώς και άλλες εθνικές ομάδες, έχει κατασκευάσει πολύ στενές μπλούζες, με τους επικριτές των συγκεκριμένων εμφανίσεων να υποστηρίζουν ότι είναι στενές σε... γελοίο βαθμό.

Σε σχέση με τις υψηλές θερμοκρασίες και την υγρασία που επικρατούν στην Βραζιλία, όπου και γίνεται το Μουντιάλ, φαίνεται πως οι νέες φανέλες κάνουν τη ζωή των παικτών δύσκολή, όμως σύμφωνα με την Puma τα πράγματα δεν είναι έτσι.

Μάλιστα η εταιρεία σε δελτίο τύπου που δημοσιοποίηση εξηγεί γιατί οι φανέλες της είναι τόσο στενές.

«Η ταινία ACTV είναι στρατηγικά τοποθετημένη μέσα στο ρούχο για την παροχή μικρο-μασάζ στο δέρμα, που σε συνεργασία με το ανθρώπινο σώμα βοηθά την μεγιστοποίηση της απόδοση και παρέχει στους παίκτες  ταχύτερη και αποτελεσματικότερη παροχή ενέργειας στους μυς. Αυτό σε συνδυασμό μ' ένα ειδικό πλέγμα παρέχει αύξηση της αναπνοής του δέρματος και ελευθερία κινήσεων, βοηθώντας την Ουρουγουάη να έχει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο", σημειώνεται στην ανακοίνωση της Puma.

Πηγή: Δείτε γιατί οι φανέλες των παικτών της Ουρουγουάης είναι απίστευτα στενές |www.newmoney.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη