Σε ετοιμότητα η Πρωτοβουλία Πολιτών Αμφίκλειας για την κατάργηση της ΔΕΗ Αμφίκλειας

Η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ» και ειδικότερα η ομάδα Ενημέρωσης – Παρέμβασης, πραγματοποίησε στις 05.06.2014 την προγραμματισμένη συγκέντρωση στο Π & Π Κέντρο Αμφίκλειας, με θέματα συζήτησης, τον προγραμματισμό ενεργειών για αντιμετώπιση της επαπειλούμενης κατάργησης, στο τέλος του τρέχοντος μήνα, του Εμπορικού Τμήματος στην ΔΕΗ Αμφίκλειας, του οποίου η αρμοδιότητα ξεπερνάει και τα όρια του Καλλικρατικού Δήμου και για την οργάνωση της φετινής πυροπροστασίας, σε συνεργασία με το τοπικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο και την Δημοτική Αρχή.
Λόγω και της επικαιρότητας, έγινε επίσης αναφορά και στην ανακοίνωση της Κυβέρνησης, για παραχώρηση του Χιονοδρομικού Κέντρου Παρνασσού στο ΤΑΙΠΕΔ.
Μετά τις τοποθετήσεις και τον διάλογο που ακολούθησε η «ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ» αποφάσισε:
Να προχωρήσει στην συγκέντρωση υπογραφών διαμαρτυρίας, σε όλη την περιοχή που εξυπηρετεί το υπό κατάργηση τμήμα, σε συνεργασία με τους κατά τόπους αυτοδιοικητικούς φορείς και συλλόγους. Την διαδικασία θα στηρίξει η επιτροπή που συστάθηκε. 
Στο email της ¨ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ¨ prot.amfiklia@gmail.com μπορεί επί πλέον να εκφράσει οποιοσδήποτε την διαμαρτυρία του για το θέμα.
Να εντείνει την ενημέρωση των κατοίκων της περιοχής για ετοιμότητα σε ενδεχόμενη κλιμάκωση της κινητοποίησης.
Να κοινοποιήσει το παρόν στην σημερινή Δημοτική Αρχή, αλλά και στην νεοεκλεγμένη, ώστε να εντείνουν τις επαφές με όλους τους αρμόδιους φορείς για το θέμα, μέχρι και τα Κυβερνητικά κλιμάκια.
Στο θέμα της πυρασφάλειας, επιβεβαιώθηκε η προωθούμενη εθελοντική βελτίωση του πυροφυλακίου και η ανάγκη ορισμένων επί πλέον συνεννοήσεων με Πυροσβεστική και Δήμο για συντονισμό και αξιοποίηση των εθελοντών.
http://protovoulia-amfikleias.blogspot.gr/

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη