Λαμία: Παρέσυρε μοτοσικλετιστή και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο

Θύμα ένας 49χρονος που κινούνταν με την μηχανή του στον περιφερειακό δρόμο της Ροδίτσας. Κοντά στο νεκροταφείο, είδε ξαφνικά να βγαίνει από ένα στενό δρόμο ένα αυτοκίνητο.

Το ΙΧ δεν έκοψε ταχύτητα και χτύπησε την μηχανή. Ο αναβάτης, τραυματισμένος στο πόδι, έπεσε στην άσφαλτο.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου, σταμάτησε για λίγα δευτερόλεπτα, αμέσως μετά όμως πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε, εγκαταλείποντας τον 49χρονο.
Ευτυχώς αυτόπτης μάρτυρας του τροχαίου, ήταν ένας κύριος που διατηρεί επιχείρηση στην περιοχή. Ψύχραιμος, συγκράτησε την πινακίδα κυκλοφορίας του αυτοκινήτου και ενημέρωσε, ΕΚΑΒ και αστυνομία.

Μέσα σε λίγα λεπτά το ασθενοφόρο μετέφερε τον τραυματία στο νοσοκομείο της Λαμίας ενώ νωρίτερα το κέντρο της αστυνομίας είχε δώσε σήμα, στήνοντας επιχείρηση εντοπισμού του δράστη.

Λίγο αργότερα η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. εντόπισε και σταμάτησε το αυτοκίνητο στην είσοδο της πόλης κοντά στην Πανελλήνια Έκθεση. Ο οδηγός προσήχθη στο κτήριο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας για τα περαιτέρω.

Πηγή: lamiastar.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη