ΛΑ.Ο.Σ.: Τε-λεί-ω-σαν ! Ας αποχωρήσουν ομαλά. Για το καλό όλων για το καλό της Ελλάδας.


ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Δύο μήνες σχεδόν μετά τις ευρωεκλογές της 25ης Μαΐου και τίποτα δεν έχει αλλάξει. Η πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση επιδεινώνεται συνεχώς και σταθερά. Η κυβέρνηση υποτελής και υπάκουη στην τρόικα γίνεται ολοένα πιο αυταρχική, πιο αντιδημοκρατική και πιο αντιλαϊκή, αρνούμενη να δει την πραγματικότητα αρνούμενη να συνειδητοποιήσει ότι το παλιό έχει πεθάνει  και ότι πρέπει να ανοίξει ο δρόμος για μια καινούργια πολιτική με νέους προσανατολισμούς, με άλλη νοοτροπία, με νέες ριζοσπαστικές πρωτοποριακές ιδέες.

Το μόνο που απασχολεί σήμερα τους κυβερνόντες είναι το πώς θα υλοποιήσουν αυτά για τα οποία έχουν δεσμευτεί απέναντι στην τρόικα και τα οποία έχουν ήδη υπογράψει (μνημόνιο) χωρίς να προκαλέσουν ακραίες αντιδράσει των πολιτών και το πώς θα μπορέσουν την παραμονή των εκλογών, όποτε και αν γίνουν αυτές, να εξαπατήσουν για μια ακόμη φορά τον Ελληνικό λαό έτσι ώστε να  μπορέσουν να κρατηθούν στην εξουσία.

Μέχρι σήμερα ο λαός δείχνει να ανέχεται και να υπομένει, δείχνει ότι ίσως δεν καταλαβαίνει, καμιά φορά δείχνει να τους πιστεύει. Όμως ας δουν το πρόσφατο παρελθόν στα Βαλκάνια, ας θυμηθούν και ας σκεφτούν.

Πριν από 25 περίπου χρόνια είχε οργανωθεί στο Βουκουρέστι μια συγκέντρωση εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων για να επευφημήσουν τον «λαοπρόβλητο ηγέτη» . Και ενώ οι επευφημίες είχαν αρχίσει, σε μια στιγμή, από κάτι ασήμαντο , από κάτι απρόβλεπτο από ένα «τίποτα» οι επευφημίες σταμάτησαν και έγιναν αποδοκιμασίες , έγιναν οργή , και ο λαοπρόβλητος ηγέτης έγινε φυγάς καταδιωκόμενος. Και σε λίγες μέρες συνελήφθει, και με συνοπτικές διαδικασίες δικάστηκε, καταδικάστηκε και εκτελέστηκε για ικανοποιηθεί το λαϊκό αίσθημα, η λαϊκή ψυχή, που μετά από δεκαετίες καταπίεσης σε μια στιγμή εξεράγει.

Ας διδαχθούν από την πρόσφατη ιστορία και ας καταλάβουν οι κυβερνόντες, ότι ο δρόμος γι αυτούς είναι μονόδρομος. Τε-λεί-ω-σαν ! Ας αποχωρήσουν ομαλά. Για το καλό όλων για το καλό της Ελλάδας.

                                                                            Θ. Τουσιάδης
                                                                        Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ.
                                                                       Περιφέρειας  Στερεάς  Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη