Ευχαριστήρια επιστολή του απερχόμενου Δημάρχου Δομοκού, κ. Στυλιανού Σύρου

Δομοκός 31.8.2014
Ευχαριστήρια επιστολή του απερχόμενου Δημάρχου Δομοκού, κου Στυλιανού Σύρου.
Με αφορμή το τέλος της θητείας μου στην τοπική Αυτοδιοίκηση κατά την οποία είχα την τιμή να είμαι επικεφαλής της Διοίκησης του Δήμου Δομοκού, θα ήθελα να ευχαριστήσω για την άψογη συνεργασία μας τους Δημοτικούς Συμβούλους, τους Πρόεδρους και Εκπρόσωπους των Τοπικών Κοινοτήτων και τα μέλη των Τοπικών Συμβουλίων, αλλά και το προσωπικό του Δήμου που εργάζεται για την εξυπηρέτηση του Δημότη παρόλη την υποστελέχωση των υπηρεσιών τους και τις αντικειμενικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.
Θα ήθελα όμως να ευχαριστήσω κυρίως τους Δημότες του Δήμου Δομοκού που με εξέλεξαν στο ανώτατο αξίωμα του Δήμου, για την εμπιστοσύνη και εκτίμηση που έδειξαν στο πρόσωπο μου όπως την αντιλαμβανόμουν με την καθημερινή επαφή που είχαμε και να τους διαβεβαιώσω ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για την πρόοδο του τόπου μας.
Συγχαίρω τον νέο Δήμαρχο κ. Δημήτριο Ι. Τζιαχρήστα και του εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στο έργο του για το καλό των συνδημοτών μας και του Δήμου μας.
Συγχαίρω επίσης τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους, τοπικούς πρόεδρους και εκπροσώπους και τα τοπικά Συμβούλια και τους εύχομαι καλή δύναμη και μια δημιουργική θητεία. Ευελπιστώ ότι όλοι μαζί συμπολίτευση αντιπολίτευση θα επιδείξουν σύμπνοια, συναίνεση, αλληλεγγύη και συνεργασία και θα οδηγήσουν το Δήμο μπροστά βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής των δημοτών.

Στυλιανός Α. Σύρος
Απερχόμενος Δήμαρχος Δομοκού

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη