Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης στο Φεστιβάλ Κατοικίδια Εν Δράση

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης στο Φεστιβάλ Κατοικίδια Εν Δράση.

Μία από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις σε ότι αφορά τα Κατοικίδια Ζώα θα πραγματοποιηθεί αυτό τριήμερο 10 έως και 12 Οκτωβρίου και οι εθελοντές της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης θα είναι εκεί με σκοπό να ενημερώσουν τους επισκέπτες για το έργο της ΖΕΗ, να προωθήσουν τις υιοθεσίες αδέσποτων και να ενημερώσουν τους υποψήφιους ιδιοκτήτες αλλά και τους ιδιοκτήτες για τα δικαιώματα αλλά και τις υποχρεώσεις τους.
Ο καλύτερος τρόπος να αποκτήσετε ένα καινούργιο ζωάκι είναι να υιοθετήσετε ένα!
Θα έχετε την έμπειρη βοήθειά μας στο να βρείτε το συγκεκριμένο που ταιριάζει καλύτερα στην ιδιοσυγκρασία και τον τρόπο ζωής σας, και όλο το χρόνο να το γνωρίσετε από κοντά και να δείτε πώς τα πάτε. Βρίσκουμε το τέλειο ζωάκι για εκατοντάδες ανθρώπους κάθε χρόνο
unnamed (1)
Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά κάποιες από τις υπέροχες γατούλες μας που συμμετέχουν στην Έκθεση Γάτας και αναζητούν την παντοτινή τους οικογένεια. Η Μέγκαν, η Γουέντυ, ο Φίγκαρο, η Βάφλα, ο Πόλις, ο Οζι, η Λολίτα και η Σάλτα σίγουρα θα κλέψουν την καρδιά!



Το Κατοικίδια εν Δράση είναι ένα Μοναδικό Φεστιβάλ που αποσκοπεί στην Προώθηση της Υπεύθυνης Ιδιοκτησίας των Ζώων Συντροφιάς που θα πραγματοποιηθεί στις 10 έως 12 Οκτωβρίου 2014 στο ΜΕΤRΟPOLITAL EXPO στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στην Αθήνα.

Η είσοδος και το parking είναι δωρεάν.

Να ενημερώσουμε ότι δεν επιτρέπεται για λόγους ασφαλείας η είσοδος σε ζωάκια που δεν συμμετέχουν στις δράσεις του Φεστιβάλ!
Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης
www.zeil.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη