Ο ΛΑ.Ο.Σ. όσο και αν κάποιοι θέλησαν και θέλουν να τον εξαφανίσουν είναι παρών



Από το 2007 ,  όταν με την είσοδο του ΛΑ.Ο.Σ. στην Βουλή κατέρρευσε ο δικομματισμός και στην συνέχεια , από το 2010 και μετά όταν έπαψαν να κυβερνούν οι δικτατορικές αυτοδύναμες μονοκομματικές κυβερνήσεις , ουσιαστικά μπήκαμε στο τέλος της καταστροφικής μεταπολιτευτικής περιόδου.   

Πέρα και άσχετα με τις εξελίξεις που θα έχουμε τις επόμενες μέρες  το κομματικό , πελατειακό κράτος , η κρατικοδίαιτη οικονομία πεθαίνουν . Ήδη έχει αρχίσει η διαδικασία της γέννησης του καινούργιου. Κάθε γέννα έχει πόνους , πιθανόν και επικίνδυνες επιπλοκές . Σε αυτήν την διαδικασία πρέπει όλοι να συμβάλουμε ώστε το νέο , αυτό που τώρα, οπωσδήποτε,  θα δημιουργηθεί , να είναι όσο γίνεται πιο υγειές και πιο δυνατό.

 Ο ΛΑ.Ο.Σ. όσο και αν κάποιοι θέλησαν και θέλουν να τον εξαφανίσουν είναι παρών. Οι ιδέες , οι προτάσεις και οι θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ. αναμφισβήτητα επιβεβαιώνονται και πρωταγωνιστούν στα σημερινά πολιτικά δρώμενα και σίγουρα θα παίξουν πρωτεύοντα ρόλο στην μελλοντική πολιτική ζωή του τόπου.                                                                              

Θ.Τουσιάδης
Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ.
Περιφέρειας  Στερεάς  Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη