25 χρόνια ανέχονται το πρόβλημα χωρίς να κάνουν κάτι

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

25 χρόνια ανέχονται το πρόβλημα χωρίς να κάνουν κάτι . Υποστηρίζουν τους κάθε προέλευσης, καταγωγής και ποιότητας λαθρομετανάστες – εισβολείς και κατηγορούν όσους υπερασπίζονται τον χώρο την ιστορία και τον λαό της Ελλάδας.

2,5 εκατομμύρια είναι ήδη εδώ και άλλα 2.5 εκ στην Τουρκία εκ των οποίων το 1 εκατ. στα παράλια της Μ. Ασίας έτοιμοι να εισβάλουν στην Ελλάδα. Και κανένα σχέδιο δεν υπάρχει , κανένας νόμος δεν εφαρμόζεται. Έχουμε γίνει όμηροι τους και δεν κάνουμε τίποτα.

Αλλά κάτι πρέπει να γίνει

Όταν ο ΛΑ.Ο.Σ. πρότεινε μέτρα εδώ και 15 χρόνια ήμασταν … φασίστες και …κρεματόρια !   τώρα ακόμη και η αριστερή κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ λέει αυτά που λέγαμε.

Φωνάζαμε , τα λέγαμε. Τώρα είναι αργά αλλά έστω και τώρα κάτι πρέπει να γίνει. Πρέπει να κάνουμε την υπέρβαση . Άμεση αλλαγή του κανονισμού Δουβλίνο ΙΙ ή καταγγελία της συνθήκης Δουβλίνο  ΙΙ εν ανάγκη και της συνθήκης Σέγκεν Και στείλτε τους όλους στα άλλα κράτη της Ε.Ε.

Κανένας λαθρομετανάστης στην Φθιώτιδα, κανένας στην Στ. Ελλάδα. Είμαστε η περιφέρεια με την μεγαλύτερη ανεργία σε όλη την Ελλάδα και μάλιστα συνεχώς αυξανόμενη. Τέτοιες σπασμωδικές κινήσεις δεν  λύνουν το πρόβλημα , αντίθετα το κάνουν πιο περίπλοκο και πιο επικίνδυνο.



                                                                                                 Θ. Τουσιάδης

                                                                                           Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ.

                                                                                    Περιφέρειας  Στερεάς  Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη