Let's Do it Greece 2015 στην Τοπική Κοινότητα Υπάτης

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Υπάτης «Οι Αινιάνες», σε συνεργασία με την Τοπική Κοινότητα Υπάτης και το Γυμνάσιο και Λύκειο Υπάτης συμμετέχουν και φέτος στο Πρόγραμμα εθελοντικών δράσεων στα πλαίσια της καμπάνιας "Let's Do it Greece 2015" που θα υλοποιηθεί το τριήμερο 24-26 Απριλίου.

Το ''Let's Do It''αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια προστασίας, καθαρισμού και καλλωπισμού του περιβάλλοντος σε παγκόσμια κλίμακα.
Για την περιοχή μας φορείς υλοποίησης είναι ο Δήμος Λαμιέων και το Europe Direct, με ποικίλες δράσεις από εθελοντικές οργανώσεις, συλλόγους, επαγγελματικούς φορείς, ενεργούς πολίτες και τα μέλη τα εκπαιδευτικής και μαθητικής κοινότητας.

                             Ελάτε να καθορίσουμε το Πάρκο των Ηρώων, την πλατεία «Αινιάνων» και τη Λεωφόρο Σπύρου Ματσούκα                                    το Σάββατο 25 Απριλίου και ώρα 11:00 πμ (κεντρική πλατεία) στην Υπάτη.
 
 Καθαρίσουμε την πόλη που ζούμε και αγαπάμε

Σας περιμένουμε όλους


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη