ΛΑ.Ο.Σ.: Είμαστε εδώ, είμαστε παρόντες , συνεχίζουμε.

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Είναι σίγουρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε να πετύχει. Προσπάθησε, αντέδρασε, αντιστάθηκε αλλά δεν άντεξε και τελικά τα έδωσε όλα. Τώρα έρχονται νέα μέτρα ύψους 14 δις εκ των οποίων τα 3 δις θα προέλθουν από περικοπές στις δαπάνες του δημοσίου και τα 11 από νέους φόρους που θα πληρώσει και πάλι ο λαός. Το σύνολο των μέτρων είναι υφεσιακά.Το 2015 θα είναι πιο σκληρό από όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Θα δανειζόμαστε με σκληρούς όρους για να ξεπληρώνουμε τα παλιά δάνεια. Και πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε ότι έτσι θα γίνεται μόνιμα στο μέλλον εφ όσον επιλογή μας είναι το € και εφ όσον (εάν αληθεύουν οι δημοσκοπήσεις) το 80% του λαού θέλει «έντιμο συμβιβασμό» και «πάση θυσία στο €» .

Ο ΛΑ.Ο.Σ. αυτές τις αλήθειες τις έλεγε πάντοτε και γι αυτό ενοχλούσε και γι αυτό οι επικυρίαρχοι θέλησαν να μας βγάλουν εκτός πολιτικής σκηνής . Όμως θα συνεχίσουμε να λέμε πάντα την  αλήθεια όσο και αν μας πιέζουν όσο και αν μας πολεμούν.

Είμαστε εδώ,  είμαστε παρόντες , συνεχίζουμε.



                                                                                                 Θ. Τουσιάδης

                                                                                           Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ.

                                                                                    Περιφέρειας  Στερεάς  Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη