Συνάντηση ΕΑΑΣ και αντιπολίτευσης του Δήμου Λαμιέων


Ε . Α . Α . Σ.  
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ  Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ υπ' αριθμ. 15

Λαμία 19 Μαΐου 2015

       Γνωρίζεται ότι την  18 Μαΐου 2015 επισκέφθηκαν τα γραφεία του Παραρτήματος Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ. κατόπιν προσκλήσεως του Τοπικού Συμβουλίου, σύσσωμοι οι επικεφαλείς, καθώς και εκπρόσωποι  αυτών, όλων των συνδυασμών της αντιπολιτεύσεως του Δήμου Λαμιέων (ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΛΑΜΙΑ, ΚΙΝΗΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ¨ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ¨ - ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΟΛΗ, ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΑΜΙΑΣ, ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΛΑΜΙΑΣ), προκειμένου να ενημερωθούν γενικώς για θέματα που αφορούν τους αποστράτους των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛ.ΑΣ. και ειδικότερα για θέματα των αποστράτων δημοτών του Δήμου Λαμιέων.
       Κατά την πολύωρη συνάντηση – σύσκεψη πραγματοποιήθηκε εμπεριστατωμένη παρουσίαση - ανάλυση όλων των θεμάτων των αποστράτων από τον Πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου Παραρτήματος Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ., Αντγο ε.α. Βασίλειο  Μπούρα, για τα οποία επεδείχθη από όλους  τους ενημερούμενους  εξαιρετικό ενδιαφέρον, πλήρης ταύτιση απόψεων και ελήφθη απολύτως ομόφωνη απόφασή για άμεση εκδήλωση ενεργειών επιλύσεως των θεμάτων των αποστράτων, και για τα οποία δεν ήσαν ενήμεροι  από τους καθ’ ύλην αρμοδίους, που άπτονται των καθηκόντων των ως Δημοτικών συμβούλων, στα πλαίσια ισονομίας όλων των Δημοτών, μεγάλο μέρος των οποίων είναι και απόστρατοι.
       Η Ε.Α.Α.Σ. εκφράζει την βαθύτατη ικανοποίησή της  για το εξαιρετικά ιδιαίτερο και αμέριστο ενδιαφέρον των προαναφερομένων για τα προβλήματα των αποστράτων.

Εκ του Παραρτήματος Ν. Φθιώτιδος της Ε.Α.Α.Σ.
     

  Ε . Α . Α . Σ.  
ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ
ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ  Ν. ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ
Όθωνος 1 - Πλατεία Λαού - Λαμία
Τηλ.- fax  2231027854   email:eaas.fthiotidos@gmail.com
www.eaasfthiotidos.webnode.gr




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη