Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα στη Λαμία, για κλοπή συσσωρευτών από κεραία κινητής τηλεφωνίας

Συνελήφθησαν τέσσερις (4) ημεδαποί στη Λαμία, για κλοπή συσσωρευτών από κεραία κινητής τηλεφωνίας
Κατασχέθηκαν (12) συσσωρευτές, μεταλλικός κόφτης και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο
Συνελήφθησαν, χθες (11-05-2015) το βράδυ στη Λαμία, από αστυνομικούς της Β’ Ομάδας Πρόληψης Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Φθιώτιδας, τέσσερις (4) ημεδαποί, ηλικίας 20, 38, 20 και 32 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής κατά συναυτουργία. Επιπλέον ο 38χρονος κατηγορείται και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ).
Ειδικότερα, χθες το βράδυ οι αστυνομικοί, στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών περιπολιών και ελέγχων με σκοπό την πρόληψη και καταστολή διάπραξης κλοπών, εντόπισαν Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω κατηγορούμενοι.
Σε έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στο χώρο των αποσκευών του οχήματος και κατασχέθηκαν δώδεκα (12) συνολικά συσσωρευτές, τους οποίους είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από κεραία κινητής τηλεφωνίας, στην ευρύτερη περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Καλαμακίου Φθιώτιδας.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν ομοίως το ανωτέρω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του ενός 20χρονου, καθώς και ένας μεταλλικός κόφτης.
Επίσης διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος οδηγός του εν λόγω οχήματος, στερούταν της απαραίτητης άδειας οδήγησης από την αρμόδια Αρχή.
Την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη