Σοκ: Απήγαγαν ανήλικο γιο γνωστού γιατρού της Φθιώτιδας ζητώντας λύτρα

Υπόθεση απαγωγής ανήλικου παιδιού, γιού γνωστού γιατρού (Γ.Σ.) της Λοκρίδας που διατηρεί ιατρείο στην Αταλάντη, απασχολεί εδώ και λίγες ώρες την ασφάλεια Λαμίας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, του Star Κεντρικής Ελλάδας, το 14χρονο αγόρι έφυγε από το σπίτι του στις Λιβανάτες Φθιώτιδας για το φροντιστήριο, στο οποίο δεν έφτασε ποτέ.

Η μητέρα του ανήσυχη κάλεσε τόσο στο φροντιστήριο όπου της είπαν ότι δεν είχε εμφανιστεί ο γιός της, όσο και στο κινητό του παιδιού της στο οποίο της απάντησε άγνωστος άντρας που της είπε ότι είχε απαγάγει το παιδί και πως ήθελε 12 χιλιάδες ευρώ για να το απελευθερώσει. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και άρχισε επιχείρηση εντοπισμού του παιδιού. Δυο ώρες μετά το παιδί βρέθηκε από διερχόμενους αγρότες στην περιοχή Δεξαμενή Λιβανατών, όπου σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το άφησαν οι δράστες που πιθανά φοβήθηκαν.

Ο 14χρονος μαθητής που είναι καλά στην υγεία του και φέρει μόνο λίγες εκδορές δήλωσε πώς δυο άγνωστοι άνδρες με βαν που είχε Αθηναικά νούμερα κυκλοφορίας τον πλησίασαν την ώρα που πήγαινε στο φροντιστήριο και τον έβαλαν με τη βία μέσα στο αυτοκίνητο και στη συνέχεια για περίπου δύο ώρες κυκλοφορούσαν σε δρόμους της ευρύτερης περιοχής. Η ασφάλεια Λαμίας, υπό τις οδηγίες του αστυνομικού διευθυντή Φθιώτιδας, συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ η είδηση της απαγωγής έχει δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση στην περιοχή της Λοκρίδας. Αστυνομικά μπλόκα έχουν στηθεί σε εθνικούς και επαρχιακούς δρόμους και αναζητούν το ύποπτο βαν.
lamiastar.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη