Χρυσό Μετάλλιο στον μεγάλο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνων Berliner Wein Trophy 2015 για το οινοποιειο Χαρτοδιπλωμένου

Διάκριση :
Μεγάλη διάκριση για το οινοποιειο Χαρτοδιπλωμένου και το ερυθρό κρασί τους Cabernet Sauvignon - Merlot εσοδείας 2013 που απέσπασε Χρυσό Μετάλλιο στον μεγάλο Διεθνή Διαγωνισμό Οίνων Berliner Wein Trophy 2015, που διοργανώθηκε από τις 23 ως τις 26 Ιουλίου του 2015 στο Βερολίνο της Γερμανίας.
Το  Cabernet Sauvignon - Merlot Χαρτοδιπλωμένος 2013 διαγωνίστηκε μαζί με άλλα 5000 κρασιά από όλο τον κόσμο και βρέθηκε  στην κορυφή!!!
 
Διαγωνισμός :
Ο Διεθνής Διαγωνισμός Οίνων Berliner Wein Trophy, διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Βερολίνο εδώ και 12 χρόνια. Διεξάγεται υπό την εποπτεία του Διεθνή Οργανισμού Οίνου και Αμπέλου (OIV)  και της Διεθνής Ένωσης Οινολόγων (UIOE) και ως εκ τούτου είναι ίσως ο πιο ελεγχόμενος διεθνής διαγωνισμός οίνων που υπάρχει. Υπό αυτές τις συνθήκες τα κρασιά που διαγωνίζονται υπόκεινται σε έναν ανταγωνισμό ίσων όρων αλλά και σε υψηλές απαιτήσεις ποιότητας. Τα κρασιά δοκιμάζονται και αξιολογούνται από διεθνείς γευσιγνώστες υψηλού επιπέδου.
 
Οινοποιείο
Το οινοποιείο ιδρύεται το 2012 από τους αδερφούς Χαρτοδιπλωμενου  και έχει έδρα το Φραντζόμυλο Λαμίας. Στόχος η παραγωγή ποιοτικών κρασιών σε φιλικές για τον καταναλωτή τιμές   
 
ΧΑΡΤΟΔΙΠΛΩΜΕΝΟΣ
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ-ΦΥΤΩΡΙΟ ΑΜΠΕΛΟΥ
ΦΡΑΝΤΖΟΜΥΛΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
35100 ΛΑΜΙΑ
Τ&F 00302231096298
M  00306976975267

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη