«Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας στη Πυροσβεστική Διεύθυνση Στ. Ελλάδας και στο κλιμάκιο αεροπυρόσβεσης Λαμίας»

«Επίσκεψη του  Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας στη Πυροσβεστική Διεύθυνση Στ.Ελλάδας και στο κλιμάκιο αεροπυρόσβεσης Λαμίας»

***    Την Πυροσβεστική Διεύθυνση Στερεάς Ελλάδας επισκέφτηκε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας Ευθύμιος Καραϊσκος με  υπηρεσιακούς παράγοντες της Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Φθιώτιδας.
      ο Διοικητής της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Στ. Ελλάδας  Αρχιπύραρχος Π.Σ. Νικόλαος Ντίτσας  και ο Διοικητής της Π.Υ. Λαμίας Πύραρχος Π.Σ.  Θρασύβουλος Ζαγγογιάννης, ενημέρωσαν τον Αντιπεριφερειάρχη κ Ευθύμιο Καραϊσκο  για τις εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης  (ΠΕ.ΠΥ.Δ.) και  για το Συντονιστικό Περιφερειακό Κέντρο (Σ.ΠΕ.Κ), για τον τρόπο λειτουργίας του, τον συντονισμό των επιχειρήσεων και παρακολούθησε την εξέλιξη των δασικών πυρκαγιών σε πραγματικό χρόνο. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τη μέχρι τώρα πορεία της αντιπυρικής περιόδου,  τα φαινόμενα που αντιμετωπίστηκαν μέχρι σήμερα και επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και τους άλλους φορείς, η οποία και θα συνεχιστεί, μέχρι τη λήξη της.
  Ο  Αντιπεριφερειάρχης  αναγνώρισε το σημαντικό έργο που επιτελείται και  χαιρέτησε το υψηλό επιχειρησιακό επίπεδο και την ετοιμότητα των Υπηρεσιών του Πυροσβεστικού Σώματος,  ενώ επίσης αναφέρθηκε και στη καθοριστική συμβολή  όλων των Δήμων και φορέων της Π.Ε. Φθιώτιδας στην προσπάθεια αυτή, η οποία  έχει φέρει ικανοποιητικά αποτελέσματα.
 Ακολούθως επισκέφτηκε το κλιμάκιο αεροπυρόσβεσης Λαμίας της 359 Μοίρας Αεροπορικής Εξυπηρέτησης Δημοσίων Υπηρεσιών (ΜΑΕΔΥ) όπου συνάντησε τον Διοικητή Σμήναρχο (Ι) Λουκά  Δρόσο,  τα πληρώματα των πυροσβεστικών αεροσκαφών, το τεχνικό και πολιτικό προσωπικό του κλιμακίου, τους οποίους  και συνεχάρη για το έργο που επιτελούν, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού που έχουν επιδείξει. Ο κ. Καραϊσκος τόνισε ότι η μονάδα δασοπυρόσβεσης στη Λαμία είναι ένα από τα επιχειρησιακά κομμάτια που έχουν συμβάλλει σε πυρκαγιές μειωμένη έκτασης και υπενθύμισε τις προσπάθησες στο πρόσφατο παρελθόν για να μην απουσιάζει η μονάδα δασοπυρόσβεσης από την περιοχή. Με τον διοικητή της μονάδας και τους χειριστές των αεροσκαφών ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε θέματα βελτίωσης των συνθηκών και διεύρυνσης της συνεργασίας.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη