Με μεγάλη επιτυχία ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λαμίας που διοργάνωσε η Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος!

Στα πλαίσια της καλλιέργειας πνεύματος αθλητισμού εκ μέρους των δράσεων νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Οκτωβρίου ο 1ος Ποδηλατικός Γύρος Λαμίας, στον οποίο συμμετείχαν 300 περίπου νέοι και εστέφθη από απόλυτη επιτυχία.

Το Γραφείο Νεότητος της Ιεράς Μητροπόλεως που είχε όλη την ευθύνη με τη συνεργασία της Τροχαίας Λαμίας, του ΕΚΑΒ, της ποδηλατικής ομάδας Λαμίας και συνεργατών της Ιεράς Μητροπόλεως καθηγητών Φυσικής Αγωγής, εξασφάλισαν την ομαλή διεξαγωγή της ποδηλατοδρομίας, 5 περίπου χιλιομέτρων εντός της πόλεως.

Την εκδήλωση χάρηκαν ιδιαίτερα τα παιδιά και οι γονείς οι οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, που η Μητρόπολη πραγματοποιεί τέτοιες αθλητικές εκδηλώσεις.

Η εκκίνηση του αγώνα πραγματοποιήθηκε από την πλατεία Ελευθερίας και κατέληξε στην πλατεία Ελευθερίας, όπου κληρώθηκαν 4 ποδήλατα και άλλα δώρα που προσέφερε στους τυχερούς ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος.

Στο τέλος προσφέρθηκαν αναμνηστικά συμμετοχής και γλυκίσματα σε όλους και την εκδήλωση έκλεισε ο Σεβασμιώτατος με ευχές σε όλα τα παιδιά να μάθουν να αγωνίζονται και να προσπαθούν, σε όλους δε τους συμπαραστάτες να έχουν πάντοτε την διάθεση να προσφέρουν για το καλό της νεολαίας και να πρωτοστατούν σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις καλά έργα.

Ιδιαίτερες, τέλος, ευχαριστίες εκφράζουμε προς τον Διοικητή της Τροχαίας Λαμίας κ. Ανδρέα Κυρίτση, το ΕΚΑΒ Λαμίας, την Ποδηλατική Ομάδα Λαμίας, τα καταστήματα ποδηλάτων του κ. Γεωργίου Κατσαντώνη και του κ. Ηλία Παπάρα για τις χορηγίες τους και όλους τους συνεργάτες του Γραφείου Νεότητος, για την πολύτιμη βοήθειά τους.

  Φωτογραφίες: imfth.gr και Δημήτρης Ανάγνου

Περισσότερα στην πηγή: http://www.imfth.gr 
Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη