
Επιδόρπιο
Cheese cake με μπισκότα Oreo
- 200 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 200 γρ. τυρί κρέμα (τύπου Philadelphia)
- 200 γρ. ανθότυρο
- χυμό 1/2 λεμονιού
- 250 γρ. μπισκότα Oreo
- 100 γρ. ζάχαρη άχνη
- 3 βανίλιες
Εκτέλεση
- Βάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι, το τυρί κρέμα και το ανθότυρο και τα χτυπάμε με το μίξερ μέχρι να αφομοιωθούν.
- Προσθέτουμε το χυμό λεμονιού και συνεχίζουμε να χτυπάμε και ρίχνουμε και την ζάχαρη άχνη και χτυπάμε μεχρι να γίνουν όλα μια κρέμα.
- Σπάμε τα μπισκότα Oreo στο μπλέντερ χωρίς να γίνουν τελείως θρύμματα.
- Μοιράζουμε τα σπασμένα μπισκότα στα μπολ και μετά από πάνω την κρέμα.
- Τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να σφίξει η κρέμα (περίπου 3 ώρες)
- Αν θέλουμε γαρνίρουμε με μαρμελάδα της αρεσκείας μας