Συνελλήφθησαν δύο αλλοδαποί, ένας 25χρονος και ένας 23χρονος, στη Θήβα

Συνελήφθη 23χρονος αλλοδαπός στη Θήβα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ένταλμα σύλληψης για διάπραξη ληστείας
Συνελήφθη, χθες (26-12-2015) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, ένας 23χρονος υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε το από 17-05-2012 Ένταλμα σύλληψης της κας Ανακρίτριας του 2ου Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, για διάπραξη ληστείας.
Ειδικότερα, ο 23χρονος μαζί με ένα ακόμη συνεργό του, μεσημβρινές ώρες της 26-02-2010, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, απέσπασε με τη χρήση σωματικής βίας, από πεζό ημεδαπό, χρηματικό ποσό και διάφορα προσωπικά του αντικείμενα.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως. 

Συνελήφθη 25χρονος αλλοδαπός στη Θήβα, για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση νομοθεσίας περί αλλοδαπών

Κατασχέθηκε ένα αυτόματο πιστόλι με τη γεμιστήρα του
Συνελήφθη, χθες (26-12-2015) το βράδυ στη Θήβα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 25χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράνομη οπλοκατοχή και παράβαση νομοθεσίας περί όπλων.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Βοιωτίας προσήγαγαν τον 25χρονο στο Τμήμα Ασφαλείας Θηβών και μετά από έλεγχο που διενήργησαν αστυνομικοί της εν λόγω Υπηρεσίας, διαπιστώθηκε ότι στερούταν των απαραίτητων εγγράφων νόμιμης παραμονής στη Χώρα μας.
Ακολούθως και κατόπιν αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 25χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα αυτόματο πιστόλι και μία κενή γεμιστήρα αυτού.
Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών. 


Φωτό αρχείου

 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη