Νότης Μαριάς από τη Σάμο: Από το Γενάρη είχαμε προειδοποιήσει για την έλευση τούρκων αστυνομικών στα hot spots των νησιών του Αιγαίου


Νότης Μαριάς από τη Σάμο: Από το Γενάρη είχαμε προειδοποιήσει για την έλευση τούρκων αστυνομικών στα hot spots των νησιών του Αιγαίου
Από το Γενάρη είχα προειδοποιήσει ότι μεθοδεύεται η έλευση τούρκων αστυνομικών στα hot spots των νησιών του Αιγαίου και της υπόλοιπης Ελλάδας επισήμανε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής Νότης Μαριάς μιλώντας σήμερα 12/3/2016 στο ρ/σ Real fm και στην εκπομπή του Κώστα Χαρδαβέλα.
Ευρισκόμενος στη Σάμο ο Νότης Μαριάς είπε ότι υπάρχει διάχυτη ανησυχία στο νησί σε σχέση με την έλευση και εγκατάσταση τούρκων αστυνομικών στα Ελληνικά hot spots προκειμένου να επιλέγουν ποιοι παράνομοι μετανάστες θα επιστρέφονται στην Τουρκία.
Η δράση αυτή των τούρκων, επισήμανε ο Νότης Μαριάς συνιστά άσκηση κυριαρχικών δικαιωμάτων εντός της Ελληνικής Επικράτειας γεγονός ιδιαίτερα επικίνδυνο και ανησυχητικό για τα εθνικά μας συμφέροντα.
Ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής επισήμανε ότι ήδη από τις αρχές Ιανουαρίου είχε καταγγείλει την επικίνδυνη μεθόδευση της παρουσίας, με τις ευλογίες και της Κομισιόν, τούρκων αστυνομικών στα hot spots των νησιών του Αιγαίου.
Μάλιστα από τότε είχε αποκαλύψει ότι το 2011 τούρκοι αστυνομικοί είχαν επισκεφθεί επισήμως το τότε υπό ίδρυση Κέντρο Πρώτης Υποδοχής στη Σάμο σε συνεργασία με τις Ελληνικές Αρχές.
Την επικείμενη έλευση των τούρκων αστυνομικών στα Ελληνικά hot spots είχε ήδη καταγγείλει για άλλη  μια φορά τη Τρίτη 8/3/2016 ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής με δηλώσεις του από το Στρασβούργο σε σειρά περιφερειακών ΜΜΕ. (Star Κεντρικής Ελλάδας 8/3/2016 (03:45 – 04:31), Samos 2000 99,8 fm 8/3/2016 (12:39 – 13:54), Δημοτικό Ραδιόφωνο Ιωαννίνων 8/3/2016 (04:34 – 05:36))
Επίσης ο Νότης Μαριάς επισήμανε ότι παρά την ύπαρξη αρκετών περιπολικών σκαφών της FRONTEX στο νησί, εντούτοις και σήμερα ήρθαν στη Σάμο τουλάχιστον 200 πρόσφυγες και παράνομοι μετανάστες.
Το ΝΑΤΟ, συνέχισε ο Έλληνας Ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής είναι άφαντο από την περιοχή και το μόνο σκάφος που περιπολεί μεταξύ Σάμου-Ικαρίας- Χίου είναι το τουρκικό Barbados που κάνει τα στραβά μάτια στα τουρκικά δουλεμπορικά κυκλώματα που γεμίζουν κάθε μέρα τα νησιά του Αιγαίου με χιλιάδες πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες.
Επισημαίνεται ότι ο Νότης Μαριάς επισκέφθηκε στη Σάμο προκειμένου να ενημερώσει τους κατοίκους του νησιού για το προσφυγικό και χθες 11/3/2016 μίλησε σε εκδήλωση με θέμα «Προσφυγικό-Μεταναστευτικό-Σένγκεν». notismarias.gr

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη