Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Λαμίας στο Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεως

Οι μαθητές του 5ου Γυμνασίου Λαμίας συνοδευόμενοι από την Διευθύντρια κα Δήμητρα Τσιάκα και τους Καθηγητές τους επισκέφθηκαν την Τρίτη 19 Απριλίου το Πνευματικό Διοικητικό Κέντρο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Τους 250 περίπου μαθητές με τους συνοδούς τους υποδέχθηκε στο Αμφιθέατρο ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, ο οποίος αφού τους καλωσόρισε παρουσίασε το πνευματικό, διοικητικό, φιλανθρωπικό, πολιτιστικό έργο που επιτελείται στην Ιερά Μητρόπολη Φθιώτιδος. Αναφέρθηκε επίσης στο φαινόμενο του σχολικού εκφοβισμού (bullying) αλλά και στο νόημα των ημερών της Μεγάλης Τεσσαρακοστής, τα οποία οι μαθητές άκουσαν με μεγάλη προσοχή και πολύ ενδιαφέρον.

Κατόπιν έγινε ξενάγηση στους χώρους του Πνευματικού Κέντρου ενώ αρκετοί μαθητές παραχώρησαν συνέντευξη στη δημοσιογράφο του Σταθμού κα Σοφία Παναγιώτου μεταφέροντας τις εμπειρίες τους από την επίσκεψή τους στο διοικητήριο της Ιεράς Μητροπόλεως.

Κατά την έξοδό τους οι μαθητές μαζί με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου έλαβαν κέρασμα εκφράζοντας την ικανοποίησή τους από την εγκάρδια φιλοξενία αλλά και την επιθυμία να πραγματοποιηθεί και στο άμεσο μέλλον παρόμοια επίσκεψη.

imfth.gr


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη