ΛΑ.Ο.Σ.: Πρέπει να τολμήσουμε την ρήξη και την ανατροπή!

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ- ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Όσο είμαστε υποταγμένοι στο ΔΝΤ και στην Ε.Ε. , όσο εκτελούμε τις αποφάσεις – εντολές τής τρόικα δεν υπάρχει περίπτωση η Ελλάδα να ανακάμψει μέσα στις επόμενες δεκαετίες, δεν υπάρχει περίπτωση να μπορούμε να ασκήσουμε δική μας εθνική πολιτική είτε στην οικονομία είτε στα εθνικά θέματα είτε οπουδήποτε αλλού. Ο μέχρι πριν από λίγο υπουργός δημόσιας τάξης κ. Πανούσης είπε μιλώντας εδώ στην Λαμία ότι βλέπει “αναδιάταξη των συνόρων” και ότι “το Αιγαίο θα είναι σύντομα ελεύθερη ζώνη” και κανείς από τους κυβερνώντες ή τους συγκυβερνώντες ή από τους 300 της βουλής δεν ξεσηκώθηκε. “Αναδιάταξη των συνόρων” και καμία αντίδραση ! Ο απόλυτος ξεπεσμός!..... Εποικισμός της Ελλάδος από μουσουλμάνους και καμία αντίδραση από τους 300........ Το μόνο που κάνουν είναι πλύση εγκεφάλου στον λαό για να δεχθεί ως τετελεσμένα όλα όσα συμφωνηθεί και υπογραφεί από αυτούς.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. ή το όποιο νέο πολιτικό σχήμα θα προκύψει σε λίγο, είναι η μόνη πολιτική παράταξη που έχει επεξεργασθεί και θα παρουσιάσει σοβαρές , μελετημένες , τεκμηριωμένες , πατριωτικές , ριζοσπαστικές λύσεις για όλα τα σοβαρά οικονομικά, κοινωνικά ή εθνικά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον Ελληνικό λαό τα τελευταία χρόνια.

Για να υπάρξει σωτηρία , για να μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο μέλλον, πρέπει να αλλάξουμε εντελώς γραμμή . Πρέπει να τολμήσουμε την ρήξη και την ανατροπή ! Όσο διακηρύσσουμε ότι “πάση θυσία στο ευρώ” δεν έχουμε καμία ελπίδα, η Ελλάδα θα πηγαίνει απ το κακό στο χειρότερο όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια με δεξιές, κεντρώες ή αριστερές κυβερνήσεις.

Θ. Τουσιάδης

Υπεύθυνος Περιφέρειας

Στερεάς Ελλάδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη