«Ανοιχτές πόρτες» στο Κτήμα Χατζημιχάλη στην Κοιλάδα Αταλάντης, στις 28 και 29 Μαΐου

ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΛΗ ΣΤΙΣ 28 & 29 ΜαΪου 2016 (6/5/2016)
 Στις 28 & 29 Μαΐου, από τις 11:00 έως τις 19:00 το Κτήμα Χατζημιχάλη ανοίγει τις πόρτες του και σας υποδέχεται στην Κοιλάδα Αταλάντης, μόλις 1.30 ώρα από την Αθήνα, για να περάσετε ένα αξέχαστο Σαββατοκύριακο γεμάτο χρώματα, αρώματα, φύση, αμπέλια, και φυσικά …μοναδικά κρασιά!
Ξενάγηση στο οινοποιείο & στις υπόγειες κάβες, περιήγηση στους ιδιόκτητους αμπελώνες, γευστική δοκιμή όλων των κρασιών του Κτήματος καθώς και το καθιερωμένο πλέον winemaker for a day’, δηλαδή ένα διαδραστικό σεμινάριο για το πώς να φτιάξετε το δικό σας κρασί, περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του διημέρου! Φυσικά οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί! Δεν θα λείπουν τα ρουμελιώτικα εδέσματα στο χώρο του barbeque αλλά και τα παραδοσιακά τραγούδια & χοροί που θα συνοδεύσουν το όμορφο Σαββατοκύριακο στην εξοχή. Επίσης οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες βασισμένες στην έκδοση του Κτήματος Χατζημιχάλη ‘Παιχνίδια του Κρασιού και της Αμπέλου’ που απευθύνεται σε παιδιά της Γ’-Δ’-Ε’-ΣΤ’ τάξης του δημοτικού. Τέλος μόνο για το διήμερο 28 & 29 Μαΐου μπορείτε να προμηθευθείτε τα κρασιά σας σε ειδικές τιμές!
Μια ανοιξιάτικη απόδραση από την πόλη που θα σας μείνει αξέχαστη!
Σας περιμένουμε όλους!
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

 
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
11:00: Ανοίγουν οι πόρτες του Κτήματος Χατζημιχάλη. Προτού ακολουθήσετε το πρόγραμμα της ημέρας απολαύστε μια μυρωδάτη κούπα καφέ ή χυμό στην είσοδο του forum.
12:00-12:45: Ξενάγηση στους χώρους παραγωγής και στις κάβες (έναρξη ξεναγήσεων απέναντι από τη γραμματεία εγγραφής)

13.00 - 14.00 & 16.00 – 17.00 (Σάββατο)
13.00 - 14.00 & 16.00 – 17.00 (Κυριακή)
‘Winemaker for a day’ – ‘Οινοποιός για μια μέρα’
Οι οινολόγοι του Κτήματος Χατζημιχάλη εμπνεύστηκαν μια άκρως δημιουργική και διασκεδαστική δραστηριότητα – τη δημιουργία του δικού σας κρασιού με τη δική σας χειροποίητη ετικέτα! Θα σας καθοδηγήσουν στο να φτιάξετε το δικό σας χαρμάνι ανάλογα με τις γευστικές σας προτιμήσεις το οποίο θα μπορείτε να πάρετε μαζί σας φεύγοντας.

15.00 - 15.45: Ξενάγηση στους χώρους παραγωγής και στις κάβες (έναρξη ξεναγήσεων απέναντι από τη γραμματεία εγγραφής)

Την Κυριακή 29 Μαϊου στις 14.00 - 15.00 στο Κτήμα Χατζημιχάλη φιλοξενούμε το χορευτικό συγκρότημα του Δήμου Λοκρών.

 Ελεύθερες δραστηριότητες:
  • Τα κρασιά του Κτήματος Χατζημιχάλη θα είναι διαθέσιμα προς γευσιγνωσία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του FORUM (κεντρικό κτήριο).
  • Για το σεμινάριο ‘Winemaker for a day’ επειδή ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος, κλείστε έγκαιρα τις θέσεις σας τηλεφωνώντας στο 2108075512 (κα. Οικονομοπούλου ή κα. Παπασίνου)
  • Μπορείτε να ανακαλύψτε την ομορφιά της ανοιξιάτικης φύσης στην Αταλάντη με έναν περίπατο στους αμπελώνες που περιβάλλουν το οινοποιείο.
  • Οι μικροί μας φίλοι μπορούν να παρακολουθήσουν εκπαιδευτικές δραστηριότητες βασισμένες στην έκδοση του Κτήματος Χατζημιχάλη ‘Παιχνίδια του Κρασιού και της Αμπέλου’. Απευθύνεται σε παιδιά της Γ’-Δ’-Ε’-ΣΤ’ τάξης του δημοτικού.
  • Γευθείτε παραδοσιακά ρουμελιώτικα καλαμάκια και τοπικά εδέσματα που θα προσφέρονται στο χώρο του BBQ πάντα βέβαια με τη συνοδεία κρασιού.
  • Επισκεφθείτε το πανέμορφο εκκλησάκι του Αγ. Λεωνίδα δίπλα στο οινοποιείο.
  • Μόνο για το Σαββατοκύριακο 28 & 29 Μαΐου προμηθευτείτε τα κρασιά του Κτήματος σε ειδικές τιμές.
 Οδηγίες για το πως θα φθάσετε στο Κτήμα Χατζημιχάλη : http://www.hatzimichalis.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=122


Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη