Οι καλοί στην… Ειδομένη ζημιάς εκατομμυρίων ευρώ οι κακοί στον…. Μπράλλο ζημιάς 20 ευρώ και η… «Κοινωνική Δικαιοσύνη»

Οι καλοί στην… Ειδομένη ζημιάς εκατομμυρίων ευρώ
οι κακοί στον…. Μπράλλο ζημιάς 20 ευρώ
και η… «Κοινωνική Δικαιοσύνη»
ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΜΟΚΟΒΙΤΗ

------ . -----
Η «κοινωνική δικαιοσύνη» του… «νέου» στην πολιτική ζωή μας επιβάλει την ΑΥΞΗΣΗ στο… ψωμάκι να την πληρώνει το ΙΔΙΟ και ο εκατομμυριούχος αλλά το ίδιο και ο άνεργος, ο άστεγος, ο μικροσυνταξιούχος και ο μικρομισθωτός ή ο επιχειρηματίας που «έχει κλείσει» και ο πρώτη και μόνη κατοικία έχων που «τη βγάζουν στο σφυρί».
Ισότητα ΟΛΩΝ, «ίσα - ίδια» πληρώνουν ΟΛΟΙ.
Η αύξηση του ΦΠΑ και των ΕΜΜΕΣΩΝ Φόρων επιβαρύνουν το ΙΔΙΟ «ίσα» ΟΛΟΥΣ τους καταναλωτές όλων των ειδών ακόμη και των πιο αναγκαίων για επιβίωση, «πετσοκόβουν» όμως πρώτ’ από όλα τον ΦΤΩΧΟ που τον κάνουν ΦΤΩΧΟΤΕΡΟ κι’ όχι τον ΠΛΟΥΣΙΟ που δεν «καταλαβαίνει τίποτα» με το να αυξηθεί το ψωμί που είναι «ψωμάκι» για τον άνεργο, απλώς γιατί το πολύ – πολύ θα στραφεί προς  περισσότερο… «παντεσπάνι», που ακόμα μπορεί.
Έτσι, ο Υπουργός με το «κόκκινο μαντηλάκι στο πέτο, και το ωραιότερο χαμόγελο Τζοκόντας» ενημερώνει τον κάθε πικραμένο ότι «ε, δεν έγινε και τίποτα, αν δεν έχεις και… καφεδάκι, αλλά τώρα έχεις κοινωνική δικαιοσύνη». Αλλά δεν είναι μόνο το… καφεδάκι, αλλά και το ουζάκι, το τσιπουράκι και η μπυρίτσα ΟΛΑ τα πληρώνει ακριβότερα ΤΩΡΑ ο φτωχός πριν πέσει στο… «λαϊκό στρώμα του» να ονειρευτεί το… «νέο» στην ζωή του, χωρίς καφέ και τσιγαράκι γιατί έγιναν πολυτέλεια στην καθημερινή ζωή του.
Έτσι, θα πηγαίνουν στο… «νέο» καφενείο από τη μεριά που θα την επισκέπτεται ο Υπουργός με το… μαντηλάκι (όχι ο άλλος που είχε «έξω πουκάμισο ούτε των οικονομικών που θέλει μεταφραστή σε όσα λέει») και θα αναλύει ότι «έρχονται τζάμπα καφέδες από… Βενεζουέλα… αρίστης ποιότητας για καθέναν που θα χάνει και την πρώτη κατοικία του».
Ως τότε… υπομονή «θα κατέβει ο… Μαδούρος να φέρει το… τεφτέρι… για κάθε σούπερ-μάρκετ που θα ληστεύει κάθε… ασκέρι». Κάπως, έτσι από την πίσω πόρτα με όλη την εξαθλίωση ακόμα και για το ψωμάκι αυξημένος Φ.Π.Α. και στο τελευταίο καλύβι σε κάθε πόλη και χωριό κάθε στάδιο και ΣΧΟΛΕΙΟ με «συσσίτιο και αγκωνιές» ποιος «λαός» θα πρωτοπρολάβει την… φιλευσπλαχνία για την «κατάντια του» ΧΩΡΙΣ Αξιοπρέπεια, Υπερηφάνεια, Κυριαρχία, σε τίποτα και έναντι κανενός. Έτσι, ο «στρατός των παμεΜαδουραίων, γνήσιοι Βενεζουαλιστές» αφού θα έχουν συστηματικά και ΣΚΟΠΙΜΑ φέρει την εξαθλίωση σε όλες τις… «μάζες» θα υψώσουν επιτέλους το Λάβαρο εναντίον των… «μενουμευρωπαίων» μόνων υπευθύνων συμπατριωτών μας και θα κηρύξουν «ΕΞΩ από την Ευρώπη». Επιτέλους από άλλο δρόμο να πετύχουν το Όραμά τους. Ο… άλλος Δρόμος ένας «νέος» Γ΄ Δρόμος (ξεχασμένος, πράσινος και απατηλός) θα οδηγήσει, πράγματι, ετούτος ο…. «νέος» στο «νέο» αποτέλεσμα. Δεν είναι ανάγκη να «μεγαλώσεις τον Δημόσιο Τομέα, το ΚΡΑΤΟΣ του κυβερνώντος ΚΟΜΜΑΤΟΣ» αλλά ΜΠΟΡΕΙΣ να καταστρέψεις ή να ΜΕΙΩΣΕΙΣ με κάθε μέσον και τρόπο τον ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ώστε η ΔΙΑΦΟΡΑ μεταξύ ΚΡΑΤΟΥΣ και ιδιωτικής πρωτοβουλίας να αυξηθεί ως ΧΑΟΣ αφού θα επιτύχει συρρίκνωση ή εξαφάνιση ΚΑΘΕ ιδιοκτησίας, κάθε μικρομεσαίας ή μεγάλης ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ επιχείρησης. Ο δρόμος προς… Μαδούρο θα έχει στρωθεί, θριαμβευτής μπορεί να εισέλθει στην «κατηγορουμένη Ευρώπη που καταπίεσε τον… λαό των… “Ανεξάρτητων Ελλήνων” με Συγκυβέρνηση εναντίον πολιτικής Φύσης του... μόνο 20% Ελλήνων ΠΟΛΙΤΩΝ να ΤΗΝ έχει θετικά ψηφίσει». Και αφού, βεβαίως από την «Ευρώπη ζήτησε ΑΥΤΗ η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, και έλαβε μετά από… 17 ώρες διαπραγμάτευσης για την ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ των δανειζομένων» συμφωνία ΜΕΤΑ από δημοψήφισμα που και ο βλακωδέστερος Δικτάτωρ δεν θα είχε ισχυριστεί ότι όλος ο Λαός 100% (36% ναι και 64% όχι) εψήφισε «ΝΑΙ να δανειστούμε» και ούτε «1 όχι» ουδέ φτωχού ή πλουσίου, έξυπνου ή αφελούς «δεν βγήκε από τέτοια κάλπη που ουδείς εγνώριζε ούτε ερωτήματα ούτε ΣΚΟΠΟ φανερό ή κρυφό ούτε ΜΕΤΡΑ ΜΕΤΑ την… υπογραφή». Αυτή η… «κοινωνική δικαιοσύνη» με ΦΠΑ και έμμεσους φόρους που «πετσοκόβουν» κυρίως τους ΦΤΩΧΟΤΕΡΟΥΣ και τους φτωχούς – φτωχότερους ποιουν, όταν το λαθρεμπόριο καυσίμων και «αέρος καπνών» ΑΚΟΜΑ ουδείς το έχει συλλάβει να πληρώσει ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ χωρίς δανεισμό μας και ΧΩΡΙΣ φόρους σε ψωμάκι, τσιπουράκι, ακόμα και… καλύβι στην ΕΛΛΑΔΑ Δεν χρειάζονται ΛΙΣΤΕΣ γι’ αυτό το ΕΓΚΛΗΜΑ. Απλώς «τους ΠΙΑΝΕΙΣ». Αλλά δεν θέλεις ούτε με πρώτη φορά «νέο» ούτε με τελευταία «παληό» Πολίτευμα Σεβασμού ΠΟΛΙΤΩΝ.
Και ΠΩΣ λοιπόν συνεργάζεται η… Ειδομένη και ο…. Μπράλλος, σε τούτο το… «νέο» καφενείο με Βενεζουέλα και… Μαδούρο να κάνουμε την Ευρώπη «Ελλάδα της… Ειδομένης»;
Ήδη όλη η χώρα έχει «μετασχηματιστεί» με «πρώτη φορά» ΝΟΘΑ αριστερά και ΝΟΘΑ δεξιά ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ «ΑριστεροΔεξιάς» νοθείας ΚΑΙ κάλπης δημοψηφίσματος ΚΑΙ κάλπης «δήθεν εθνικών» εκλογών όπου ΟΥΔΕΙΣ ενημέρωσε ΟΥΔΕΝΑ δι’ ΟΥΔΕΝ και δια τούτο ΟΥΔΕΙΣ εγνώριζε και ΟΥΔΕΙΣ έδωσε «ουδεμία ΚΑΘΑΡΗ Εντολή δια της ψήφου του στην ΚΑΛΠΗ εις ουδένα με ΟΥΔΕΜΙΑ πλειοψηφία αντικρύσματος ΨΗΦΩΝ και Βουλευτών και Κυβέρνησης ΣΕ λαϊκή βούληση πλειοψηφίας ΛΑΟΥ – Εκλογικού Κυρίαρχου Σώματος Πολιτεύματος», σε απέραντο καφενείο.
Και είναι ΠΟΛΥ χαρακτηριστικό παράδειγμα του ΤΙ ισχύει «νέο εδώ και τώρα», για πρώτη φορά «Αριστερά με… δεξιά ουρά της».
Στην ΕΙΔΟΜΕΝΗ επί ΜΗΝΕΣ Άνθρωποι (οποιοιδήποτε) κλείνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ τη ΜΟΝΗ σιδηροδρομική γραμμή ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΟΛΗΣ της ΧΩΡΑΣ – Κράτους Ελλάδας από τον «έξω κόσμο άλλων ανθρώπων, τις άλλες ΧΩΡΕΣ – Κράτη, αλλά ΚΑΙ ελεύθερης διακίνησης ΕΝΤΟΣ αυτής Ελλήνων Πολιτών ανεμπόδιστα». Επί ΜΗΝΕΣ. Ζημιώνουν ΑΥΤΟΙ οι Άνθρωποι (οποιοιδήποτε) αποδεδειγμένα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ ΚΑΙ το Κράτος, ΚΑΙ επιχειρήσεις αλλά ΚΑΙ «εργαζομένους λαϊκών στρωμάτων που ΔΕΝ πληρώνονται» και ΟΛΟ τον Ελληνικό Λαό (αδιακρίτως) διότι «το κενό στο Ταμείο την πληρώνουμε ΟΛΟΙ με… ισοδύναμα επιπλέον», και ΟΥΔΕΙΣ Εισαγγελεύς όχι μόνο για παρακώλυση συγκοινωνιών αλλά ΣΩΡΕΙΑ Εγκλημάτων από μερικούς Ανθρώπους εις βάρος ΟΛΩΝ των άλλων ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΥΝ και ΟΥΔΕΙΣ Εισαγγελεύς «διώκει» στην…. Ειδομένη.
Αντίθετα με… «κοινωνική δικαιοσύνη» ή «ισότητα» λαϊκών και αριστοκρατικών στρωμάτων και λοιπών… δημοκρατικών δυνάμεων… και στην Ειδομένη και στον… Μπράλλο με… Δικαιοσύνη Νόμων και Ίσοι ΟΛΟΙ έναντι του Νόμου που οι… Μπραλιώτες ΔΕΝ παρακωλύουν συγκοινωνίες αλλά μόνο σε μικρή παρακαμπτήριο επεμβαίνουν (με ανέβασμα μπάρας διοδίων) επί «δεκάλεπτο και μόνο» ζημιώνοντας είτε ιδιωτικό είτε δημόσιο τομέα μόνο 20 ευρώ που ΔΕΝ πλήρωσαν ελεύθερα διερχόμενα άνευ ΟΥΔΕΜΙΑΣ άλλης παρακώλυσης κυκλοφορίας ή συνεπείας οχήματα (2 νταλίκες και τρία ΙΧ) για τους ΙΔΙΟΥΣ Νόμους ισχύοντες σε ΟΛΗ την Επικράτεια έναντι ΟΛΩΝ ο Εισαγγελεύς ασκεί «δίωξη» μόνο στον… Μπράλλο για παρακαμπτήρια μικρή οδό. Αλλά ΟΥΔΕΙΣ ενοχλεί ΟΥΔΕΝΑ εις… Ειδομένη και άνευ ουδεμίας δίωξης οποιοσδήποτε παρανομών μένει. ΤΙ δεν πάει καλά ΕΔΩ; Άλλο… η Ειδομένη για… «καλούς» Ανθρώπους που ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝ επί ΜΗΝΕΣ με ζημιά εκατομμυρίων για ΟΛΟΥΣ και διασυρμό ΕΛΛΑΔΑΣ, άλλο ο… Μπράλλος όπου «κακοί Άνθρωποι» στην ΙΔΙΑ Επικράτεια με τους ΙΔΙΟΥΣ Νόμους χωρίς σχεδόν καμμία ζημία για κανέναν «παρανομούν» για… «δέκα λεπτά» σε ΠΟΛΙΤΙΚΗ διαμαρτυρία ΕΛΛΗΝΩΝ Πολιτών εντός της ΙΔΙΑΣ Ελλάδας πού αλλιώς εφαρμόζει ή ΔΕΝ εφαρμόζει το ΚΡΑΤΟΣ και οι Εξουσίες του Πολιτεύματος τον ΝΟΜΟ στην… Ειδομένη για… «καλούς εγκληματίες Ανθρώπους» και αλλιώς στον… Μπράλλο για «κακούς ανθρώπους Τοπικής Κοινωνίας ΕΛΛΗΝΩΝ Πολιτών».
Ένα… «νέο» καφενείο ΟΛΗ η Ελλάς, από… Εξάρχεια Αθηνών έως Ειδομένη συνόρων μέσω… Μπράλλου Φθιώτιδας. Το «νέο» ΚΑΘΕΣΤΩΣ όταν ΚΑΙΝΕ λεωφορείο στην οδό Πατησίων «γιατί έτσι τους… καπνίσει» το «νέο» Κράτος και η συγκυβέρνηση της «ΑριστεροΔεξιάς» πρώτης φοράς με…. 20% επί του συνόλου Λαού «εντολή ψηφοφόρων» ΔΕΝ συλλαμβάνει τους ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ αλλά «αλλάζει το δρομολόγιο των ΑΣΤΙΚΩΝ συγκοινωνιών». Ο Ποινικός κώδικας δεν ήρθε στα αγγλικά να «χαθεί στην μετάφραση» ή να μην προλάβουν να τον διαβάσουν οι «α-ψηφιστές» της Βουλής. Είχε ψηφιστεί ΠΡΙΝ τις τροπολογίες που αφορούσαν άφεση αμαρτιών «δικών μας παιδιών κάθε πλευράς» αλλά ΙΣΧΥΕΙ προς ΕΦΑΡΜΟΓΗΝ του σε ΟΛΟΥΣ από ΟΛΟΥΣ είτε της Ειδομένης, είτε του Μπράλλου, στην Επαρχία. Είτε της οδού Πατησίων στην… Πρωτεύουσα «του Κράτους των Αθηνών» και των… αναρχικών στρωμάτων… είτε εγχωρίας παραγωγής είτε «εξωχώριας» εκμετάλλευσης. Είτε με… «συμβόλαιο τιμής» στο σχολείο είτε με «σύμφωνο συμβίωσης» σε… «νέο» μαδουροκαφενείο. Όπου ο ψεύτης αντιλέγει στον κατήγορό του: Το σύμφωνο που υπέγραψα ως Ψεύτης είναι ΑΥΤΟ που ως ειλικρινής θα υπέγραφες και μου ζήτησες να υπογράψω με… την αλήθεια σου… αλλά έμεινα συνεπής με πράξεις μου στη κατάργηση δικαιωμάτων Ελευθερίας σε «ιδιοκτησία Σκέψης Πολίτη και μέσων παραγωγής ευημερίας ΤΟΥ».           
Είναι η «αλλαγή ΠΡΟΣ Μαδούρο και Βενεζουέλα» στο «νέο» καφενείο η Ελλάς. Και ΟΥΔΕΙΣ ασχολείται με τα 3.000.000 ανθρωπίνων Λογχών που έχει στρέψει εναντίον ΟΛΩΝ ΜΑΣ και απειλεί οποιαδήποτε στιγμή να «εκτοξεύσει» εναντίον Νήσων και Ηπειρωτικής Ελλάδας η πολύ… φίλη Γείτων Χώρα με τις… λοιπές «δημοκρατίες» των συνόρων μας. «Παληό»… απέραντο φρενοκομείο στο «νέο»… «καφενείο» η Ελλάς.
ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ οι ΠΟΛΙΤΕΣ έχουν τον λόγο στο ΚΕΝΟ αρμοδιοτήτων Προέδρου Δημοκρατίας ως Ρυθμιστή ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, όταν λειτουργεί ως ΚΑΘΕΣΤΩΣ εναντίον όλων.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη