Με μεγάλη ανταπόκριση πραγματοποιήθηκε το σεμινάριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας


Με μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Αυγούστου 2016, ώρα 6.00 μ.μ., από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λαμίας  σε συνεργασία με τον Όμιλο Φίλων Κυνηγών Ακτής Θερμαϊκού του Κυνηγετικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ανοιχτό σεμινάριο για θέματα που είναι απαραίτητο να γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με το κυνήγι, όσοι δραστηριοποιούνται στην ύπαιθρο αλλά και οποιοσδήποτε θέλει να προλάβει ή να αντιμετωπίσει ατύχημα ή κατάσταση έκτακτης ανάγκης κατά τη βόλτα του στην εξοχή.
Το σεμινάριο κάλυψε τρεις θεματικές ενότητες:
1.    Μέτρα αυτοπροστασίας στο κυνήγι
2.    Βασικές Πρώτες Βοήθειες στο Βουνό – Πρόληψη & αντιμετώπιση ατυχημάτων
3.    Ασφαλής χρήση όπλων
Το κοινό συμμετείχε ενεργά και διατύπωσε πλήθος ερωτήσεων που απαντήθηκαν διεξοδικά από την επιστημονική ομάδα η οποία απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων. Όλοι έσπευσαν να δώσουν τα συγχαρητήριά τους στο Δ.Σ. και τον ΟΦΚΑΘ για την άρτια διοργάνωση. 
Το Δ.Σ. με τη σειρά του ευχαριστεί τα μέλη του  που για μια ακόμη φορά στήριξε τις πρωτοβουλίες του Συλλόγου σε θέματα κυνηγετικής παιδείας.

ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ,
ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ & ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Δ' Κ.Ο.Σ.Ε.
ΠΛ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ 2
35100 ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ.: 2231024641
   

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη