ΛΑ.Ο.Σ.: Ο λαός πρέπει να σταματήσει να ανακυκλώνει ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Υπάρχει προοπτική ανάκαμψης ; υπάρχει δυνατότητα ; Καμία δυνατότητα ,καμία προοπτική, καμία ελπίδα με αυτούς τους πολιτικούς που ακολουθούν αυτήν την πολιτική των τελευταίων ετών.

Ο λαός πρέπει να σταματήσει να ανακυκλώνει ΠΑΣΟΚ – ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να σταματήσει να ανακυκλώνει Παπανδρέου – Σαμαρά – Τσίπρα – Μητσοτάκη. Είναι όλοι ίδιοι, όλοι αποτυχημένοι. Ο ένας χειρότερος από τον άλλο.

Ο λαός πρέπει να στραφεί να στηρίξει και να ψηφίσει εκείνους που είναι αποφασισμένοι να πουν : “καταγγέλλουμε και φεύγουμε από το ευρώ”. Όσο είμαστε στο ευρώ θα υποφέρουμε και θα οδηγούμεθα σε έναν αργό θάνατο οικονομικά, κοινωνικά, εθνικά. Από την ημέρα που μπήκαμε στο ευρώ , μέσα σε λίγα χρόνια, όλα τινάχτηκαν στον αέρα . Μόνη σωτηρία η συντεταγμένη , προγραμματισμένη έξοδος από τη ευρωζώνη και η επιστροφή μας στο εθνικό μας νόμισμα.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. , η ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ, είναι το μόνο κόμμα που έχει σχεδιάσει, που προτείνει και που είναι έτοιμο να εφαρμόσει αυτή την λύση.

Θ.Τουσιάδης                                                                                                                                                                                                                             Υπεύθυνος  ΛΑ.Ο.Σ                                                                                                                                                                                                                    Στερεάς Ελλάδος. 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη