Εντυπωσιακή η ανταπόκριση στην πρόσκληση Μητσοτάκη για ανανέωση

Αθήνα, 14 Οκτωβρίου 2016

Εντυπωσιακή η ανταπόκριση στην πρόσκληση Μητσοτάκη για ανανέωση

    Καθημερινά φθάνουν βιογραφικά στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών
    Πού μπορείτε να καταθέσουν το βιογραφικό τους οι ενδιαφερόμενοι

Στην πρόσκληση του Κυριάκου Μητσοτάκη για να γίνει πράξη η ανανέωση και να εμπλουτιστεί η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας με νέο αίμα, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 03 Οκτωβρίου, με τη δημιουργία του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών, έχουν ήδη ανταποκριθεί περίπου 650 άτομα, με τον αριθμό να αυξάνεται συνεχώς.

Το εντυπωσιακό όμως δεν είναι μόνο ο αριθμός, αλλά και η ποιότητα των βιογραφικών που ήδη έχει λάβει η αρμόδια Γραμματεία της ΝΔ της οποίας ηγείται η κ. Ρεββέκα Πιτσίκα: Υποψήφιοι οικονομικά ενεργοί, με μέσο όρο ηλικίας τα 42 έτη, κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών σε ποσοστό πάνω από 50%. Παράλληλα, σε ποσοστό 80%, οι υποψήφιοι έχουν σημαντική εργασιακή εμπειρία (πάνω από 10 έτη). Τέλος, όσον αφορά την γεωγραφική κατανομή, ο μεγαλύτερος όγκος προέρχεται από την Αττική και την Θεσσαλονίκη. Είναι όμως βασική επιδίωξη ο εμπλουτισμός του Μητρώου με υποψήφια στελέχη από όλη την Ελλάδα. Αξιοι άνθρωποι υπάρχουν παντού και όχι μόνο στα μεγάλα αστικά κέντρα  - και η ΝΔ όπως έχει δηλώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους θέλει κοντά της.

Η πλατφόρμα ananeosi.nd.gr που αποτελεί και το πρώτο στάδιο της διαδικασίας, θα είναι συνεχώς ανοιχτή, δίνοντας την δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, χωρίς άμεση «ημερομηνία λήξης».

Παράλληλα θα ξεκινήσει άμεσα και το επόμενο στάδιο της διαδικασίας, δηλαδή οι δομημένες συνεντεύξεις από επιτροπή στην οποία θα συμμετέχουν πολιτικοί, γνώστες της αγοράς, καθώς και ακαδημαϊκοί. Η ενημέρωση των υποψηφίων θα ξεκινήσει σταδιακά μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες με σειρά προτεραιότητας κατάθεσης βιογραφικού.

Τελικά, φαίνεται ότι υπάρχουν πολλά νέα πρόσωπα που μέχρι τώρα ήταν έξω από τα τείχη της πολιτικής, τα οποία άδραξαν την ευκαιρία να σπάσουν το φράγμα, κτίζοντας πραγματικά μια νέα σχέση εμπιστοσύνης και επενδύοντας στη «Συμφωνία Αλήθειας» του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη