ΛΑ.Ο.Σ.: Η υποκρισία και ο αυταρχισμός έχουν τα όρια τους

ΛΑΪΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ Ν.Ε ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ - Λαμία 5 Νοεμβρίου 2016 
Μας μιλάνε για 60 χιλιάδες “πρόσφυγες” ή “μετανάστες” ή όπως αλλιώς βαφτίζουν – ονομάζουν τους λαθρομετανάστες. Για 60 χιλιάδες ξένους που προσωρινά βρίσκονται στην Ελλάδα και οι οποίοι θα φύγουν (έτσι μας λένε) κάποια στιγμή , όσο γίνεται πιο γρήγορα (έτσι μας λένε) για άλλα κράτη της Ε.Ε.

Γιατί λοιπόν τα παιδιά αυτών που σε 6 μήνες ή σε 1 ή σε 2 χρόνια θα φύγουν από την Ελλάδα να ενταχθούν στα Ελληνικά σχολεία ;

Την όποια εκπαίδευση που πρέπει να πάρουν σ αυτό το περιορισμένο χρονικό διάστημα θα πρέπει και μπορούν να την πάρουν στα hot spots στα οποία φιλοξενούνται. Στο ξενοδοχείο , στις Θερμοπύλες, δύο με τρεις αίθουσες μπορούν άνετα να καλύψουν τις ανάγκες των παιδιών που τώρα θέλουν να μοιράσουν στα σχολεία της Λαμίας, ενάντια στην βούληση των γονιών και γενικότερα των Λαμιωτών.

Πρέπει επιτέλους να μάθουν να ακούν τον λαό και πρέπει να καταλάβουν ότι δεν υπάρχει δημοκρατία a la carte ούτε η βούληση του λαού είναι σεβαστή μόνον όταν συμφωνεί με την εκάστοτε κυβέρνηση . Η υποκρισία και ο αυταρχισμός έχουν τα όρια τους.

Ν.Ε. Φθιώτιδος

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη