Επίσκεψη του Βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας

«Επίσκεψη του Βουλευτή Γιάννη Σαρακιώτη στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας»
Την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου, ο Βουλευτής  Φθιώτιδας ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Γιάννης Σαρακιώτης είχε συνάντηση στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Φθιώτιδας με τον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Ευθύμιο Καραΐσκο.
Στη συζήτηση που ακολούθησε ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τον Βουλευτή για την πορεία υλοποίησης των έργων υποδομής αρμοδιότητας της Περιφέρειας στη Φθιώτιδα όπως : τα αντιπλημμυρικά έργα Σπερχειού και Βίστριζας , το 5ο Γενικό Λύκειο Λαμίας, την επέκταση πορθμείου της Γλύφας κλπ.
Ο Βουλευτής και ο Αντιπεριφερειάρχης συζήτησαν για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να ξεπεραστούν τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε ορισμένα έργα αρμοδιότητας της Περιφέρειας όπως :
α) Η κατασκευή ανοίγματος στον λιμενοβραχίονα της Σκάλας Αταλάντης, που παρουσιάζει προβλήματα προσχώσεων και δυσχεραίνει την πρόσβαση των επαγγελματικών σκαφών.
β) Η κατασκευή γλίστρας στην χερσαία ζώνη Λιμένα Σκάλας Αταλάντης, το οποίο δεν έχει περατωθεί ακόμα.
γ) Η επαρχιακή οδός Μαρτίνου-Λάρυμνας, η οποία παρουσιάζει σημαντικές καθυστερήσεις με αποτέλεσμα να δημιουργούνται προβλήματα στους χρήστες του οδικού δικτύου.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε:
«Είχα σήμερα μια εποικοδομητική συνάντηση με τον κ. Καραΐσκο όπου ενημερώθηκα για την πορεία υλοποίησης των έργων στην Φθιώτιδα. Είναι απόλυτη η δέσμευσή μου ότι είμαι στη διάθεση των αιρετών εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης αλλά και των κατοίκων της Φθιώτιδας για να προωθήσω μέσω του κοινοβουλίου τα θέματα που αφορούν τον Νομό μας.»



Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη