Botilia.gr Xmas Wine Fair!

Botilia.gr Xmas Wine Fair!
 
Αθήνα 13/12/2016
                                              
Μετά την τεράστια περσινή επιτυχία, το botilia.gr σας προσκαλεί το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στο  Botilia.gr Xmas Wine Fair «A sip for a Cause» 2016 που για πρώτη φορά διοργανώνεται στο botilia.gr Wine Spot, στον πολυχώρο γαστρονομίας Yoleni’s.

20 από τους καλύτερους Έλληνες οινοπαραγωγούς θα σας περιμένουν σε χριστουγεννιάτικο κλίμα στον 4o όροφο του Yolenis Flagship Store στην οδό Σόλωνος 9 στο κέντρο της Αθήνας.

Ελάτε να δοκιμάσετε κάποια από τα καλύτερα ελληνικά κρασιά και, με τη βοήθεια των sommeliers του botilia.gr, να επιλέξετε και να κάνετε τις αγορές σας για το γιορτινό τραπέζι αλλά και τα δώρα σας.

Συναυλίες, dj sets, γευσιγνωσίες και διαγωνισμοί πλαισιώνουν την εκδήλωση Μια ακόμη μεγάλη έκπληξη σας περιμένει από το botilia.gr!

Κάνοντας τις αγορές σας στο Botilia.gr Xmas Wine Fair ενισχύετε την προσπάθεια της Κιβωτού του Κόσμου που δραστηριοποιείται και απευθύνεται πρώτα και κύρια στα μικρά απροστάτευτα παιδιά, τα περισσότερα από μονογονεϊκές οικογένειες, αλλά και πολλά χωρίς γονείς, που βιώνουν δύσκολες συνθήκες,  παραμέληση, εγκατάλειψη, χωρίς ιατρική φροντίδα με αβέβαιο μέλλον. Η δράση θα πραγματοποιηθεί μέσω του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου Δεσμός.
 
Λογότυπα: link
 
Πληροφορίες
Σάββατο 17/12 και Κυριακή 18/12
Ώρες λειτουργίας: 12:00 – 20:00
Yolenis Flagship Store, Σόλωνος 9, Αθήνα

Υπεύθυνη επικοινωνίας:
Εύα Μαρκάκη
Τηλ: +30 695 193 1735
Εmail: eva@botilia.gr      
http://www.botilia.gr


Λίγα λόγια για το Botilia.gr
Το botilia.gr είναι μια ομάδα οινολόγων και sommeliers που άλλαξε τα δεδομένα στον χώρο του κρασιού προσφέροντας μέσω της πρωτοποριακής ηλεκτρονικής της πλατφόρμας (http://www.botilia.gr), τα καλύτερα κρασιά Ελλήνων οινοπαραγωγών σε τιμή οινοποιείου.

Με τη νέα προσωποποιημένη υπηρεσία mySommelier του botilia.gr απόκτησε τον προσωπικό σου sommelier και αφαίρεσε όλη την πολυπλοκότητα και την αμφιβολία από τη διαδικασία επιλογής κρασιού. Δημιούργησε το ατομικό «Γευστικό Προφίλ» σου και άσε τον mySommelier να βρει και να προτείνει ακριβώς τα κρασιά που ταιριάζουν και ικανοποιούν απόλυτα τις γευστικές σου προτιμήσεις και απαιτήσεις.

Λίγα λόγια για την Κιβωτό
Η Κιβωτός καλύπτει εξ ολοκλήρου και φροντίζει τα απροστάτευτα παιδιά. Σε συνεργασία με Εισαγγελίες Ανηλίκων, φορείς προστασίας και υπηρεσίες για τα δικαιώματα των παιδιών, αναλαμβάνει το μεγάλωμα των ανηλίκων στα τέσσερα μέχρι σήμερα, σπίτια φιλοξενίας. Πρόκειται για παιδιά από βρεφική ηλικία μέχρι την ενηλικίωση τους, τα οποία έχουν υποστεί κακοποίηση, παραμέληση και πολύ άσχημες συνθήκες διαβίωσης.  Τα παιδιά ζουν σε μεγάλα σπίτια με παιδαγωγούς –φροντιστές για την καθημερινότητα τους και είναι σαν μια μεγάλη οικογένεια, μη θυμίζοντας σε τίποτα την ιδρυματικού τύπου φροντίδα.

Λίγα λόγια για τον Δεσμό
Ο Δεσμός είναι Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο με σκοπό την κάλυψη αναγκών ευπαθών ομάδων μέσα από τη μέγιστη αξιοποίηση πλεονάσματος από ιδιώτες και εταιρείες. Από την ίδρυσή του, τον Ιανουάριο του 2012 έως σήμερα, ο Δεσμός, με επίκεντρο τα γραφεία του σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, έχει προσφέρει σε ένα ολοένα και αυξανόμενο δίκτυο 500 οργανισμών κοινωνικής ωφελείας στην Ελλάδα, βοηθώντας  συνολικά πάνω από 300.000 βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα επωφελούμενους χάρη στην προσφορά  περισσότερων από 212 εταιρειών και εκατοντάδων ιδιωτών! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση του Δεσμού, αλλά και για να δείτε πώς μπορείτε να βοηθήσετε, επισκεφθείτε το www.desmos.org ή τη σελίδα του Δεσμού στο Facebook www.facebook.com/desmos.org.
 

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη