Συνάντηση του Προεδρείου Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ με τον Εργατολόγο κ. Δημήτρη Περπατάρη

Συνάντηση του Προεδρείου Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ με τον Εργατολόγο κ. Δημήτρη Περπατάρη
Ενημερωτική συνάντηση για νομικά, εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα, πραγματοποίησε την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017, το Προεδρείο του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών Ομίλου ΔΕΗ, με επικεφαλής τον Πρόεδρο Δημήτρη Καρέλη, τον Γενικό Γραμματέα Γιάννη Καλπούζο, τον Ταμία Σπύρο Σπυρόπουλο και τον Αναπλ. Ταμία Θοδωρή Μητρόπουλο, με τον Δικηγόρο Εργατολόγο (Εργατικού, Διοικητικού & Ασφαλιστικού Δικαίου) κ. Δημήτρη Περπατάρη, Νομικό Σύμβουλο του Σωματείου μας, στα γραφεία του στην οδό Σόλωνος 51, στην Αθήνα.
Στην συνάντηση συζητήθηκαν νομικά ζητήματα που αφορούν το Σωματείο και το σύνολο των μελών μας, αλλά και μεμονωμένους συναδέλφους, ενώ αποφασίστηκε η παρουσία του Νομικού μας Συμβούλου στην Ετήσια Τακτική Γενική μας Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί την 11η Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Σάββατο και ώρα 12.00΄το μεσημέρι,  με στόχο την πληρέστερη ενημέρωση όλων των συνάδελφων πάνω στα ζητήματα αυτά.
Θα ακολουθήσει νέα, λεπτομερέστερη, ανακοίνωση για τα θέματα της Γενικής μας Συνέλευσης, στην οποία καλούνται να συμμετάσχουν όλα τα μέλη μας.
Το Γραφείο Τύπου
Π.Σ.Κ.Ε.-ΔΕΗ/ΔΕΔΔΗΕ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη