Εργατικό Κέντρο Λαμίας: Ο αγώνας των αγροτών είναι αγώνας ολόκληρης της εργατικής τάξης

 ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ
ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ 33/2016
ΕΔΡΑ: ΛΑΜΙΑ
ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΚΟΥ – ΤΗΛ: 6986108669   -   6977257211  -   6947774077

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ
ΜΑΖΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ
 «Οι αγρότες του Νομού μας βγαίνουν  στο δρόμο του αγώνα. Διεκδικούν την επίλυση άμεσων και ζωτικών προβλημάτων, παλεύουν για την επιβίωσή τους, ενάντια στην Κοινή Αγροτική Πολιτική (ΚΑΠ) της ΕΕ και της πολιτικής της κυβέρνησης που τους οδηγεί στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και την εξαθλίωση.
Είμαστε μαζί τους!
Ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας!
Καλούμε όλα τα σωματεία, συλλόγους και φορείς της περιοχής μας να πάρουν αποφάσεις να συμπαρασταθούν στο δίκαιο αγώνα τους. Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, συνταξιούχους, γυναίκες, νέους και νέες να σταθούν αλληλέγγυοι στη φτωχομεσαία αγροτιά, να δώσουν και να πάρουν κουράγιο.
Για να βάλουμε φραγμό στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης που μειώνει μισθούς και συντάξεις, αφήνει απροστάτευτους τους ανέργους, μετατρέπει την Υγεία σε πανάκριβο εμπόρευμα, αφήνει σχολεία χωρίς θέρμανση, κλείνει  μαγαζιά,  διώχνει τους αγρότες από τα χωράφια τους. μόνο ένας δρόμος υπάρχει.
Είναι ο ενωμένος ταξικός αγώνας εργατών, μικροαγροτών, μικρομεσαίων ΕΒΕ.
Η εργατική τάξη του νομού έχει κάθε συμφέρον και ταξική υποχρέωση να σταθεί στο πλάι των αγωνιζόμενων αγροτών, στους αγώνες που γίνονται αυτήν την περίοδο για την απόκρουση των νέων αντιλαϊκών μέτρων, που επιβάλλονται από την κυβέρνηση, με τις κατευθύνσεις της Ε.Ε.
Η αιτία των προβλημάτων είναι κοινή και επομένως οι αγώνες μας πρέπει να πετυχαίνουν την υποστήριξη του ενός με του άλλου.
Ενάντια στην ολομέτωπη επίθεσή τους χτίζουμε τη δική μας, λαϊκή συμμαχία.
Το "όλοι για έναν και ένας για όλους" ισχύει για το εργατικό και για το αγροτικό κίνημα.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη