Κινητοποίηση ενάντια στις απολύσεις από τον «Κωτσόβολο» στη Λαμία

Από την παράσταση διαμαρτυρίας
Παράσταση διαμαρτυρίας ενάντια στις απολύσεις τριών εργαζομένων από το κατάστημα «Κωτσόβολος» στη Λαμία πραγματοποίησε το απόγευμα της Τρίτης 31 Γενάρη, το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας και μέλη της Διοίκησης του Εργατικού Κέντρου Λαμίας.
Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν μπροστά στο κατάστημα μοίρασαν ανακοινώσεις και ενημέρωσαν τους περαστικούς. Κάλεσαν τους εργαζόμενους και τους Λαμιώτες να συνειδητοποιήσουν τις αιτίες της επιδείνωσης της ζωής τους και να παλέψουν μαζί για το σταμάτημα αυτής της βαρβαρότητας.
«Οι εργαζόμενοι στον "Κωτσόβολο" αλλά και σε όλο τον κλάδο έχουμε υποχρέωση να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη δουλειά με δικαιώματα. Η σκληρή πραγματικότητα, που ζούμε οι εργαζόμενοι σήμερα, είναι στο χέρι μας να αλλάξει. Το μόνο που μπορεί να σταματήσει τα αντεργατικά σχέδια της κυβέρνησης και των μεγάλων εμπορικών και πολυεθνικών επιχειρήσεων, είναι η οργανωμένη συλλογική δράση μέσα από το σωματείο μας» σημειώνει το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας.
Το Εργατικό Κέντρο Λαμίας σημειώνει «Εμείς έχουμε τη δύναμη! Είναι καθήκον σήμερα να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας! Κανένας εργαζόμενος να μη μείνει μόνος του! Καλούμε κάθε εργαζόμενο να δώσει δύναμη στη δύναμή του, να οργανωθεί στο κλαδικό του σωματείο και να παλέψει για τις σύγχρονες ανάγκες του!».

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη