Ο Ολυμπιακός Λαμίας κυπελλούχος Φθιώτιδας 2016-2017

Ο Ολυμπιακός Λαμίας αναδείχθηκε κυπελλούχος  2016-17 των ερασιτεχνικών Ομάδων της Ε.Π.Σ.Φ.
Στον τελικό που έγινε στο κατάμεστο γήπεδο της Ανθήλης το συγκρότημα του Πέτρου Καραΐσκου νίκησε το Καλαπόδι με 0-1 και κατέκτησε το τρόπαιο για πρώτη φορά στην ιστορία του.
Στο πρώτο ημίχρονο που έληξε με 0-0 δεν υπήρξαν αξιόλογες φάσεις  και κυρίως παιχνίδι κέντρου.
 Το γκολ της νίκης   πέτυχε  ο Ζήσιμος στο 55ο λεπτό κάνοντας το 0-1, ενώ είχαν και δοκάρι στο 39’ με το Λάππα. Το Καλαπόδι  έχασε ευκαιρία να ισοφαρίσει  στο 90’ όταν ο Σιώτης έδιωξε πάνω στη γραμμή το ψηλοκρεμαστό σουτ του Αντωνίου.  Με το σφύριγμα της λήξης  του αγώνα άρχισαν οι πανηγυρισμοί για τους οπαδούς των ερυθρολεύκων.
ΚΑΛΑΠΟΔΙ (Δημήτρης Γιαννουδάκης): Γκουλής, Τσαγκαλίδης, Βούλγαρης, Χουλιάρας (Γ. Ζιάκας), Καταραχιάς, Λυτάκης, Γουργιώτης, Βέλλιος (67’ Λίκο), Β. Καλλιώρας (56’ Αντωνίου), Ταμάμης, Τομόρι.
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ (Πέτρος Καραΐσκος): Κουρδής, Τσιλίκας, Στυλιανός,  Ξηρομερίτης, Πάνος, Σιώτης, Καυκιάς (92’ Τσότζορας), Λάππας, Κωστίκας (69’ Δημητρέλης), Κακκάβας, Ζήσιμος (75’ Μπουσάι).
 http://altpressfthiotida.com
 
 
 
 
 

#buttons=(Ok, Go it!) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn more