Η Ένωση Έμποροϋπαλλήλων Θεσσαλονίκης στηρίζει τον αγώνα των απολυμένων του «Κωτσόβολου» στη Λαμία

Ψήφισμα Στήριξης
    Η Διοίκηση της Ένωσης Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης στην από 23/3 συνεδρίαση της αποφάσισε τη στήριξη του αγώνα των απολυμένων από την επιχείρηση «Κωτσόβολος» στη Λαμία που μαζί με το Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων και Ιδιωτικών Υπαλλήλων ν. Φθιώτιδας παλεύουν και για την επαναπρόσληψη όλων των συναδέλφων και για τη βελτίωση συνολικά των συνθηκών εργασίας.
    Είναι ολοφάνερο ότι η επίθεση της εργοδοσίας αυξάνεται σε όλους τους χώρους δουλειάς. Η τακτική της «Κωτσόβολος», το να απολύει εργαζόμενους και να παίρνει νέους πιο φτηνούς, δεν είναι πρωτόγνωρο φαινόμενο για πολλές επιχειρήσεις του κλάδου.
    Το ζήτημα είναι αν θα επιτρέψουμε να συνεχίσουν να μας πατάνε για τα κέρδη τους οι μεγάλες επιχειρήσεις και οι μονοπωλιακοί όμιλοι ή αν θα απαντήσουμε μαχητικά και αποφασιστικά προτάσσοντας τα δικά μας συμφέροντα.
    Αποφασίστηκε να πραγματοποιηθούν παρεμβάσεις σε όλα τα καταστήματα της Κωτσόβολος και καλούμε όλους τους συναδέλφους να δώσουμε ηχηρή απάντηση στο συλλαλητήριο στις 7 Απρίλη, στις 19.00 στο αγ. Βενιζέλου, στο οποίο καλούν τα σωματεία που συσπειρώνονται στο Π.Α.ΜΕ. 

ΤΟ ΔΣ

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη