Δήμος Λαμιέων: Εκδήλωση μνήμης και τιμής για το Δημήτρη Δημητρίου (Καπετάν Νικηφόρο)

Εκδήλωση μνήμης και τιμής
για το Δημήτρη Δημητρίου (Καπετάν Νικηφόρο)

Ο Δήμος Λαμιέων και το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Λαμίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση μνήμης και τιμής για το Δημήτρη Νικ. Δημητρίου (Καπετάν Νικηφόρο) που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Απριλίου και ώρα 7:30 μ. μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων (Λεωνίδου 9-11, 2ος όροφος).
Στην εκδήλωση, που πραγματοποιείται με αφορμή την επανέκδοση του τρίτομου αντιστασιακού - λογοτεχνικού χρονικού «Αντάρτης στα βουνά της Ρούμελης», θα μιλήσουν ο Ομότιμος Καθηγητής Παντείου Πανεπιστημίου Κλεομένης Κουτσούκης, η Ιστορικός Βασιλική Λάζου και ο Δημοσιογράφος - δημιουργός της εκπομπής «Μηχανή του Χρόνου» Χρίστος Βασιλόπουλος.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Δήμαρχος Λαμιέων Νίκος Σταυρογιάννης. Κείμενα θα διαβάσει ο διδάσκων στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης Μιχάλης Χατζάκης ενώ την μουσική επιμέλεια έχει ο Κώστας Νέλλας. Συντονίζει ο μελετητής ποίησης Κώστας Κουβέλης.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.




Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη