Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας: Προβολή της ταινίας «Τρέξε αν μπορείς»

ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΙΣΧΥΕΙ....ΑΛΛΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΧΩΡΟ!
Σας περιμένουμε στο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ στη Λεωνίδου 9-11 | 2ος ΟΡΟΦΟΣ !

Οι Φίλοι Κινηματογράφου Λαμίας σας προσκαλούν την Τρίτη 4-4-2017 ώρα 21.15 στην προβολή της ταινίας «Τρέξε αν μπορείς» (Renn, wenn Du kannst) που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Γκαίτε
Η πρώτη ταινία του Ντίντριχ Μπρούγκεμαν (Οι Σταθμοί του Σταυρού) με πρωταγωνιστές…τη φιλία, τον έρωτα κι ό,τι άλλο είναι η ζωή. 
Είσοδος ελεύθερη. 

ΥΠΟΘΕΣΗ:
Ο Ben είναι νέος, όμορφος, ετοιμόλογος, κυνικός, πανέξυπνος και παράλυτος από τη μέση και κάτω. Ο Christian είναι επίσης νέος και όμορφος, γλυκός όμως τύπος, ήπιων τόνων, που αντί να υπηρετήσει στο στρατό εκτελεί κοινωνική εργασία και φροντίζει τον Ben.
Η φιλία τους περνάει από δοκιμασία όταν μπαίνει στη ζωή τους η Annika που την ερωτεύονται και οι δυο. Αλλά και η Annika αντιμετωπίζει διλήμματα καθώς γοητεύεται και από τους δυο.

Πώς κρατιέται μια φιλία, όταν μπαίνει στη μέση ο έρωτας, και πώς λειτουργούν έρωτας και σεξ, όταν στην εξίσωση υπάρχει κι ένα αναπηρικό καρότσι; Στην πρώτη του ταινία, γυρισμένη το 2010, ο Ντίτριχ Μπορύγκεμαν, χτίζει μια διαφορετική ιστορία ερωτικού τριγώνου, με γερή δόση μαύρου χιούμορ και πνευματώδεις διαλόγους, συχνά στα όρια του παραλόγου.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες για την ταινία στο site των Φίλων

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη