Ticker

6/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Δωρεάν Μαθήματα Yoga στο Ν. Ψυχικό


KarunaDhara,
ένας νέος χώρος γιόγκα, προσφοράς και προσωπικής ανάτασης ανοίγει στο Νέο Ψυχικό σε ένα νέο κύκλο δραστηριοτήτων.
Το KarunaDhara αποτελείτε από μια ομάδα ανθρώπων που ασκούνται, ζουν και προσφέρουν την Γιόγκα εδώ και πολλά χρόνια.

Η Γιόγκα δεν είναι κάτι για το οποίο διαβάζεις ή γνωρίζεις. Είναι το μονοπάτι που βαδίζεις και το ζεις κάθε στιγμή. Το εφαρμόζεις σε κάθε βήμα της ζωής σου.

Σας προσκαλούμε να μοιραστείτε μαζί μας την ομορφιά, την δύναμη και τις αλλαγές που φέρνει στη ζωή μας η πρακτική εφαρμογή της Γιόγκα.

Περίοδος ελεύθερης συμμετοχής μαθημάτων σ όλα τα τμήματα
από Τρίτη 3 Απριλίου μέχρι Τετάρτη 12 Απριλίου.

Karuna Dhara - Η Ροή της Συμπόνοιας
Ερνέστου Εμπράρ 29 & Ξενοπούλου, 15451

Gendle Hatha Yoga με την Bhaktiratna:
Τρίτη και Πέμπτη 10.00-11.30πμ

Hatha Yoga με την Bhaktiratna :
Τετάρτη και Παρασκευή : 3.00-4.30μμ

Hatha Yoga - Vinyasa Flow Ιωάννα:
Τρίτη 5.30-7.00μμ & Πέμπτη 5.00-6.30μμ

Hatha Yoga - Vinyasa Flow με την Juliana : Παρασκεύή 5.00-6.30

Prenatal με την Bhaktiratna:
Τετάρτη 5.00-6.30 & Παρασκεύή 7.30 -9.00μμ

Κιds Yoga με την Bhaktiratna: Σάββατο 10.00-11.00πμ


Εισηγητές και τι θα βρείτε στο πρόγραμμα τους.

Juliana Felous, Sn Ratnapriya,

Το μάθημα αυτό προτείνεται σε μαθητές που έχουν εμπειρία στη Yoga.
Στοχευμένη και βαθιά πρακτική της Yoga με έμφαση στην σωστή κατανόηση και εκ των έσω ευθυγράμμιση για αποτελεσματική και ασφαλής πρακτική.
Κινούμενοι από τη στατικότητα στη ροή σε εναλλαγή, θα χτίσουμε μια συνειδητή πρακτική στην ασάνα, πραναγυάμα και γιόγκα νιντρα.
Βιογραφικό της Juliana.
Έχω σπουδάσει κλασσικό πιάνο και μουσικοθεραπεία και ασχολήθηκα με τη διδασκαλία της μουσικής γιαπερίπου 15 χρόνια. Σημαντικές αλλαγές στη ζωή μου με οδήγησαν στην πρώτη γνωριμία με τον κόσμο της γιόγκα. (2000) Από εκεί και έπειτα θα ανοίξει ένας νέος ορίζοντας σε όλα τα πεδία της ζωής καθώς η πρακτική στη γιόγκα, οδηγεί σε έναν άλλο τρόπο ζωής, σκέψης και προσέγγισης στα πράγματα.Όπως συμβαίνει πάντα, όταν έχεις ανακαλύψει κάτι όμορφο θέλεις να το μοιραστείς.Η πρώτη βασική μου εκπαίδευση στηρίχτηκε στην παραδοσιακή γιόγκα μέσα από το σύστημα της Satyananda yoga (300h), μαθητεύοντας κοντά στη δασκάλα μου και Yoga Acharya, Swami Sivamurti Saraswati. (2006)
Ζώντας για ένα διάστημα στο Satyanandasham, είχα την ευκαιρία να εστιαστώ καθαρά στην προσωπική μου εξέλιξη μέσα από έναν γιογκικό τρόπο ζωής.
Το ταξίδι συνεχίζεται και ακολουθούν επιμορφώσεις και εκπαιδεύσεις, διευρύνοντας την προσωπική πρακτική (sadhana), εμπειρία και διδακτικές δεξιότητες όπως:
Satyananda yoga TTC (300h)
Teachers skills στην Anusara yoga (NYSY 100h) Todd Dorian (Therapeutics)
Himalayan Iyengar yoga institute (Dharamshala, India)
Hatha yoga (Alessandro Ortona)
Yoga nidra & Meditations from the tantra (Satyananda system)
Nada yoga (yoga of sound)
Rainbow Kids Yoga teachers training (RKY)
Thai yoga massage(sunshine net)
Sat karmas (τεχνικές αποτοξίνωσης στη Χάθα γιόγκα)
Από το 2008 διδάσκω γιόγκα όπου αισθανθώ ότι υπάρχει ενδιαφέρον και επιθυμία για την πολυδιάστατη εμπειρία που προκύπτει μέσα από την πρακτική της γιόγκα.Επίσης, παρέχω συνεδρίες στο Thai yoga massage (παραδοσιακό ταϋλανδέζικο μασάζ).

Ιωάννα Τσιρογιάννη
Ένα σύντομο βιογραφικό
Η Ιωάννα Τσιρογιάννη είναι πιστοποιημένη Δασκάλα Χάθα Γιόγκα: ‘’Certified of Yoga Alliance’’ - (RYT 200 ) και από την “Ι.Υ.Τ.Α.” (Διεθνή Ένωση Δασκάλων Yoga), χειροπράκτης εναλλακτικών θεραπειών, όπως του θεραπευτικού παραδοσιακού ταϊλανδέζικου μασάζ ‘’Nuad Thai’’. Διδάσκει σε ομάδες και οργανώνει ατομικές συνεδρίες από το 2005.
Αποφοίτησε από το κέντρο εκπαίδευσης δασκάλων γιόγκα, Yoga and Budo Center. Η εκπαίδευσή της περιλάμβανε την φιλοσοφία της yoga, ανατομία, κινησιολογία, ψυχοκίνηση, ενεργειακά περάσματα. Με εμβάθυνση: asana, pranayama, nidra yoga, dhyana yoga, mudras, mantras, chakras, bandhas. Επίσης παρακολούθησε με πολλούς δασκάλους διαφορετικά συστήματα Sivananda, vinyasa flow, partner yoga, restorative, aerial, acro.
Αποφοίτησε από την European Institute of Oriental Medicine & Natural Therapies – Kέντρο Συμπληρωματικής και Εναλλακτικής Θεραπευτικής - Ε.Ι.Ο.Μ. Η εκπαίδευση περιλάμβανε την πρακτική εφαρμογή της θεραπευτικής βάσης στο μυϊκό και σκελετικό σύστημα, όπως και την παρακολούθηση ιατρικών μαθημάτων ανατομίας, φυσιολογίας , Α΄ βοηθειών και συμβουλευτικής.
Άλλα σεμινάρια που έχει παρακολουθήσει είναι τα εξής:
• Λεμφικό μασάζ (κινητοποίηση λεμφικών αδένων), σουηδικό μασάζ με αιθέρια έλαια και εν τω βάθει μάλαξη -deep tissue massage.
• Brahma Kumaris : Διαλογισμός, Raja Yoga.
• QiGong : tradition, ancient forms,( Iliohoos Pelion).
• Reiki : Shoden - 1ος βαθμός.
Επίσης έχει σπουδάσει διακόσμηση εσωτερικών χώρων στη Θεσσαλονίκη (interior designer), ασκώντας για αρκετά χρόνια το επάγγελμα της διακοσμήτριας.
Διοργανώνει και διδάσκει βιωματικά σεμινάρια σε κέντρα θεραπείας Yoga περιλαμβάνοντας στο πρόγραμμα asana – θέσεις, pranayama - αναπνοές, nidra yoga – χαλάρωση, dhyana yoga - διαλογισμό, είτε σε ομάδες είτε σε ιδιαίτερα μαθήματα ( Yoga & Budo Center, Athens Shinkendo, Pilates Touch studio, Εν Σώματι, NYSY Studios, απογευματινά μαθήματα σε σχολεία του Π. Φαλήρου και της Γλυφάδας ).
Τέλος, έχει απασχοληθεί, ως εξωτερική συνεργάτιδα, σε κέντρα εναλλακτικών θεραπειών ZEN ME Κολωνάκι, Mystic Neverland , SATYA Πειραιάς , Βody iQ Αργυρούπολη και σε PARK HOTEL, AIROTEL STRATOS VASSILIKOS Hotel , κ.α.


Ελεύθερη συμμετοχή σε τμήματα Γιόγκα για την περίοδο
Δευτέρα 3 Απριλίου μέχρι Τετάρτη 12 Απριλίου.

Δήλωση συμμετοχής στα τμήματα
στο τηλέφωνο 6984875507

Karuna Dhara - Η Ροή της Συμπόνοιας
Ερνέστου Εμπράρ 29 & Ξενοπούλου, 15451

https://www.facebook.com/events/2259795494246589/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια