Συγχαρητήρια Ανακοίνωση του Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 για την άνοδο στην Α΄ Εθνική

Λαμία 24 Μαΐου 2017
                   
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΝΟΔΟ Π.Α.Ε. ΛΑΜΙΑ

    Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ερασιτέχνη Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ, για την πολύ μεγάλη της επιτυχία, την άνοδο στην Α΄ Εθνική κατηγορία (SUPERLEAGUE), για πρώτη φορά στην ιστορία του  Λαμιώτικου ποδοσφαίρου.
    Η άνοδος στην κορυφαία κατηγορία αποτελεί δικαίωση των προσπαθειών των ποδοσφαιριστών της ομάδος, του προπονητικού επιτελείου (και ιδιαίτερα στον αρχιτέκτονα και στρατηγό των ανόδων Μπάμπη Τεννέ) και της διοίκησης του συλλόγου (με τον αφανή ήρωα Σάκη Τσικνή αλλά και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου να δίνουν και την ψυχή τους στον αγώνα για την άνοδο της ομάδος). Ιδιαίτερα συγχαίρουμε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου που ήταν ο εμπνευστής και ο αρχιτέκτονας του σχεδίου για να κάνει η ομάδα της Λαμίας το μεγάλο άλμα στη SUPERLEAGUE. Του ευχόμαστε πάνω απ΄ όλα υγεία και να μας επιφέρει ακόμα μεγαλύτερες εκπλήξεις και συγκινήσεις στο μέλλον.
    Η άνοδος της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ είναι μια μεγάλη επιτυχία που μας γεμίζει όλους με χαρά και υπερηφάνεια. Είμαστε σίγουροι ότι ο φίλαθλος κόσμος της Λαμίας και ευρύτερα του νομού Φθιώτιδος και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος, θα αγκαλιάσουν την ομάδα, δίνοντας δυναμικό παρών και στη νέα προσπάθεια για ακόμα μεγαλύτερες διακρίσεις. Η ιστορική άνοδος της ΠΑΕ είναι μια επιτυχία που μας κάνει όλους περήφανους και μας δίνει δύναμη, αισιοδοξία και κίνητρο για την ελπιδοφόρα συνέχεια του Λαμιώτικου και Φθιωτικού ποδοσφαίρου.
    Το Διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε στο πλευρό της Διοίκησης της μεγάλης ομάδος και εύχεται και ελπίζει η ονειρική άνοδος της ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ στην SUPERLEAGUE να είναι η αρχή μιας σειράς επιτυχιών για το Φθιωτικό ποδόσφαιρο.
     Τέλος καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης να δώσει δυναμικό παρών την τελευταία αγωνιστική στο ΔΑΚ στον αγώνα με την Αναγέννηση Καρδίτσας για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ιστορική άνοδο.
Εκ του  Δ.Σ.




              

Post a Comment

Πείτε μας τη γνώμη σας

Το LamiaTimes.gr φέρει ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών του.
Σχόλια υβριστικά και σχόλια ρατσιστικού περιεχόμενου θα διαγράφονται μόλις εντοπιστούν ή ζητηθεί από τον οποιονδήποτε θιγόμενο.

Νεότερη Παλαιότερη